Στο αποψινό επεισόδιο του «Μπαμπά, σ’ αγαπώ» στις 21:00 στον Alpha, ο Δημήτρης αντιμέτωπος με την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής τους, ο Νίκος συμφιλιώνεται με τη Βιργινία και τη Ζωή και ο Ηρακλής προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αρνητική αντίδραση του Στέλιου στη σχέση του με την Τζένη.
Τι θα δούμε απόψε
Επεισόδιο 42: «Η ευτυχία των ανθρώπων που αγαπάμε»
Ο Δημήτρης κι η Ελένη καλούνται να δώσουν μια απάντηση στην ερώτηση «Ελλάδα ή Αγγλία» και δεν θα πρέπει να αποφασίσουν μόνο για τον εαυτό τους αλλά και για τον Βίκτωρα.
Σε αυτή τη δύσκολη απόφαση ο Δημήτρης θα ζητήσει τη συμβουλή του Νίκου, ο οποίος αντιμετωπίζει μεγάλη αναστάτωση και στη δική του οικογένεια μετά τη σύλληψη της Βιργινίας και της Ζωής.
Ο Ηρακλής πάλι αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα όταν ο Στέλιος δείχνει να αντιδρά αρνητικά στη σχέση του με την Τζένη, η οποία σπεύδει για συμπαράσταση στην ξαδέρφη της τη Στέλλα αλλά βρίσκει εκεί (για μια ακόμη φορά) τον Πανούλη.
Τι θα διαλέξει ο Δημήτρης; Ελλάδα ή Αγγλία; Καριέρα ή οικογένεια;
Θα τον βοηθήσουν οι συμβουλές του Νίκου;
Είναι η Ελένη καταραμένη και όλοι οι άντρες που ερωτεύεται φεύγουν για το εξωτερικό;
Ο Πανούλης μένει πλέον στο σπίτι της Στέλλας ή επιλέγει να εμφανίζεται όποτε η Τζένη έχει ανάγκη να μιλήσει για τον Ηρακλή;
Θα καταφέρει ο Ηρακλής να κάνει τον Στέλιο να συμπαθήσει την Τζένη;
Οι απαντήσεις σ’ αυτά και άλλα πολλά απόψε στο νέο επεισόδιο του «Μπαμπά σ’ αγαπώ!»
Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Μπαμπά Σ’ αγαπώ Fans
Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Μπαμπά Σ’ αγαπώ
Ακολούθησε το Diavaseto.gr σε όλα τα social media
Νέα επεισόδια, spoilers, τηλεοπτικές εξελίξεις και αποκλειστικότητες από τις αγαπημένες σου ελληνικές σειρές.
Βρες μας παντού











