Ο Νίκος Ψαρράς και ο Αναστάσης Ροϊλός επιστρέφουν στη Μάγισσα, έχοντας ήδη ξεκινήσει γυρίσματα.
Ο σκηνοθέτης της σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, μοιράστηκε μια σκηνή από την επιστροφή των δύο ηθοποιών στον ρόλο του Κανέλλου και του Αντρέι.
Στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά, που προβάλλεται πλέον κάθε Κυριακή στις 24:00, θα δούμε τόσο νέες αφίξεις όσο και γνώριμα πρόσωπα από τον πρώτο κύκλο.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.
Όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή Weekenders, δύο νέα πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Η Κατερίνα Διδασκάλου θα ενσαρκώσει τη μητέρα της Πανδώρας, που φτάνει από τη Βενετία, ενώ στα επόμενα επεισόδια θα δούμε και την Ελένη Κοκκίδου.

Παράλληλα, τρεις χαρακτήρες από τον πρώτο κύκλο θα επιστρέψουν μέσω flashback. Ο Νίκος Ψαρράς (Κανέλλος Λάσκαρης), ο Αναστάσης Ροϊλός (Αντρέι Σιντόροφ) και ο Θεοδόσης Φυλακτός (Κοσμάς Βρώτσος) θα εμφανιστούν ξανά, φέρνοντας μαζί τους κομμάτια από το παρελθόν της ιστορίας.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Μάγισσα Fans
Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Μάγισσα
Ακολούθησε το Diavaseto.gr σε όλα τα social media
Νέα επεισόδια, spoilers, τηλεοπτικές εξελίξεις και αποκλειστικότητες από τις αγαπημένες σου ελληνικές σειρές.
Βρες μας παντού
