Grand Hotel: Το παθιασμένο φιλί Αλίκης και Πέτρου – Καρέ καρέ η σκηνή

0
1119

Συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Grand Hotel, καθώς θα δούμε επιτέλους το πρώτο φιλί Πέτρου και Αλίκης.

Αρχικά, ο άντρας ξανά βρίσκεται με την Βασιλική και έτσι αποφασίζουν να φύγουν μακριά μαζί. Για αυτό, αποχαιρετά τα άτομα που γνώρισε και ήρθε κοντά, ξεκινώντας από τον Νικόλα, τον οποία ευχαριστεί για όλη την βοήθεια που του προσέφερε.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Grand Hotel θα τα βρίσκεις εδώ.

Στο μεταξύ, η Αλίκη βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς δεν θέλει να φύγει ο αγαπημένος της για πάντα, ωστόσο διστάζει να της αποκαλύψει τα αληθινά της συναισθήματα. Σε συνάντηση τους λοιπόν, ο Πέτρος της λέει σύμφωνα με το tiviσίριαλ: «Αλίκη δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έκανες για εμένα. Σε ευχαριστώ που με πίστεψες από την πρώτη στιγμή και με στήριξες όσο κανείς άλλος. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Η Αλίκη τότε φεύγει αλλά όταν επιστρέφει στο ξενοδοχείο ο Νικόλας της λέει ότι ο Πέτρος ξέχασε το καπέλο του για αυτό και τρέχει να του το δώσει και εκείνη είναι επιτέλους η στιγμή που ο ένας πέφτει στην αγκαλιά του άλλου και δίνουν ένα παθιασμένο φιλί, όπως θα δούμε στη συνέχεια του Grand Hotel.

Η Αλίκη αρχίζει και κλαίει, μιας και θεωρεί ότι ο αποχωρισμός είναι αναπόφευκτος. Αλλά δεν θα είναι…

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 13-14-15-16 ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Grand Hotel: Τα επόμενα επεισόδια 13-14-15-16 από την Δευτέρα 14 έως και την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Grand Hotel Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Grand Hotel 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ