Ο τηλεοπτικός Μαθιός, του Σασμού, την επόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει
στην ελληνική μεταφορά της τουρκικής σειράς Εζέλ, στον ALPHA.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.
Σύμφωνα με το daddy-cool.gr και το TiViΣίριαλ φημολογείται εδώ και χρόνια ότι η τουρκική σειρά Εζέλ ετοιμάζεται να γυριστεί στην ελληνική εκδοχή της. Αυτή τη φορά όμως η υλοποίηση της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι πιο κοντά από ποτέ και μάλιστα με πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Λάλο.
Η ιστορία αποτελεί πηγή έμπνευσης από το διάσημο μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά “Ο κόμης Μόντε Κρίστο” και η σειρά στην Τουρκία κέρδισε εννέα τηλεοπτικά βραβεία.
Έχουν γίνει ήδη επαφές από τον ALPHA αν και βρίσκονται ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο, το οποίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο προσεχές διάστημα.
Φωτογραφία εξωφύλλου: Παναγιώτης Μάλλιαρης
Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans
Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός
Ακολούθησε το Diavaseto.gr σε όλα τα social media
Νέα επεισόδια, spoilers, τηλεοπτικές εξελίξεις και αποκλειστικότητες από τις αγαπημένες σου ελληνικές σειρές.
Βρες μας παντού


