Άγιος Έρωτας – Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Ο Άγιος Έρωτας θα είναι ο επιθεωρητής Κωλέτσης»

0
246

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής που απολαμβάνουμε ως “Άρη Κωλέτση” στον Άγιο Έρωτα ήτανε καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και αποκάλυψε τις εξελίξεις της αγαπημένης μας σειράς.

Αρχικά ο αγαπημένος ηθοποιός είπε:«ο επιθεωρητής Κωλέτσης είναι ένας πολύ ωραίος χαρακτήρας. Όταν πήρα τα πρώτα επεισόδια δεν τον καταλάβαινα πλήρως! Όταν ήρθε η σκηνή με την Χριστίνα κατάλαβα ότι είχε μια φλερτόζικη διάθεση χωρίς να είναι επί της ουσίας. Εκεί κατάλαβα ότι με κάθε έναν χαρακτήρα που μιλάει, παίρνει στοιχεία του άλλου. Και αυτό μου τον έκανε πιο ανάγλυφο χαρακτήρα, είναι έξυπνος και δίκαιος».

Άγιος Έρωτας – Ελευθερία Πάλλα: «Η Σοφία θα βάψει τα χέρια της με αίμα»

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.

Στην συνέχεια είπε: «θα την στριμώξει την Χριστίνα. Έχει ενδείξεις για όλους αλλά δεν έχει αποδείξεις. Ο Άρης επειδή κατάλαβε ότι της Χριστίνας της αρέσει να αρέσει, χρησιμοποιεί πλάγιους τρόπους. Αυτά που κάνει η Χριστίνα δεν περνάνε στον Κωλέτση γιατί είναι ερωτευμένος με τη γυναίκα του. Με αυτά που συμβαίνουν στη σειρά είναι ο “Άγριος Έρωτας”. Ο “Άγιος Έρωτας” θα είναι ο επιθεωρητής Κωλέτσης».

Άγιος Έρωτας: Δείτε πρώτοι τα 4 επόμενα επεισόδια 67-68-69-70 Δευτέρα 24 έως Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα  Άγιος Έρωτας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα  Άγιος Έρωτας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ