Στα νέα επεισόδια της σειράς «Άγιος Έρωτας», ο Παύλος βάζει φωτιά στη Στέρνα, προκαλώντας αναταραχές και ένταση. Μέσα στο χάος που δημιουργείται, βρίσκει την ευκαιρία να έρθει αντιμέτωπος με τον Λεωνίδα και η σύγκρουσή τους καταλήγει μοιραία, καθώς τον τραυματίζει θανάσιμα.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.
Η Στέρνα βυθίζεται σε ένα σκοτεινό πέπλο φόβου μετά τον μυστηριώδη θάνατο του Σωτήρη στη χωροφυλακή. Οι ψίθυροι γίνονται κραυγές και η καχυποψία φωλιάζει σε κάθε γωνιά της πόλης.

Ο Νικηφόρος προσπαθεί μάταια να επιβάλει την τάξη, όμως το χάος απλώνεται ανεξέλεγκτα. Μέσα σ’ αυτό το κλίμα αναταραχής, ο Παύλος Μαρκόπουλος κινείται μεθοδικά. Με τη γνωστή του ικανότητα να χειραγωγεί τους πάντες, εκμεταλλεύεται την κατάσταση για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τις δικές του ευθύνες. Με λόγια που στάζουν δηλητήριο, στέκεται μπροστά στο εξαγριωμένο πλήθος και φωνάζει: «Δείτε ποιοι μας κυβερνούν! Σε τι σημείο έφτασε η πόλη μας!».
Άγιος Έρωτας: Ο Περικλής αναστατώνει τη ζωή της Ελένης – Το μυστικό που τους συνδέει

Άγιος Έρωτας: Αυτό θα είναι το τέλος του Μαρκόπουλου
Κατασκευάζει έναν νέο αποδιοπομπαίο τράγο στρέφοντας την οργή αλλού και σπέρνοντας διχόνοια. Κανείς δεν αντιλαμβάνεται ότι πίσω από την ένταση κρύβεται ο ίδιος ως υποκινητής των εξελίξεων, αφού τροφοδοτεί συνεχώς την αναταραχή προς όφελός του. Σε μια εκρηκτική σύγκρουση που συγκλονίζει τη Στέρνα, τα γεγονότα ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο. Ο Λεωνίδας βρίσκεται στο επίκεντρο της θύελλας. Ο Παύλος τον προκαλεί ανοιχτά.
Η ένταση κορυφώνεται και μέσα σε λίγες στιγμές η τραγωδία δεν αργεί, με τον Λεωνίδα να κείτεται βαριά τραυματισμένος. Ο πατέρας Νικόλαος με τη βοήθεια της Χλόης δίνει μάχη με τον χρόνο για να τον μεταφέρει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο νοσοκομείο, όμως η μοίρα είναι σκληρή. Ο Λεωνίδας χάνει τη μάχη για τη ζωή και ο κόσμος του Νικόλαου καταρρέει για ακόμη μια φορά, σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη. Ο άνθρωπος που μέχρι χθες κήρυττε την αγάπη και τη συγχώρεση μεταμορφώνεται από τον πόνο και ορκίζεται εκδίκηση.
Άγιος Έρωτας: Επεισόδια 104–107 – Όλα όσα θα γίνουν (από 4 έως 7 Μαΐου)
Ο Παύλος δεν περιμένει τις εξελίξεις και κάνει την επόμενή του κίνηση. Παραδίνεται στη χωροφυλακή παίζοντας άψογα τον ρόλο του συντετριμμένου ενόχου.
Ωστόσο, πίσω από τις κλειστές πόρτες κινούνται μηχανισμοί εξουσίας και η ελευθερία του είναι προδιαγεγραμμένη. Με τη βοήθεια του δικηγόρου του, του Βεργάδη, και με εντολές «άνωθεν» ο Νικηφόρος αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο.
Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Άγιος Έρωτας Fans
Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Άγιος Έρωτας
Ακολούθησε το Diavaseto.gr σε όλα τα social media
Νέα επεισόδια, spoilers, τηλεοπτικές εξελίξεις και αποκλειστικότητες από τις αγαπημένες σου ελληνικές σειρές.
Βρες μας παντού






