Σοκαριστικές εξελίξεις στον “Άγιο Έρωτα”! Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια θα κόψουν την ανάσα και θα ανατρέψουν όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα!

Άγιος Έρωτας: Δείτε πρώτοι τα 5 επόμενα συγκλονιστικά “Επεισόδια 109, 110, 111, 112, 113” απο Δευτέρα 5 έως την Παρασκευή 9 Μαΐου
Ο Χάρης οδηγείται σε κρίσιμες αποφάσεις στα επόμενα επεισόδια του “Άγιου Έρωτα”, βάζοντας σε σοβαρό κίνδυνο ακόμα και τη μητέρα του, τη Χριστίνα.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.
Ο Χάρης αποκαλύπτει στον Παύλο ότι σκοπεύει να χωρίσει οριστικά με τη Σοφία, ακόμα κι αν χρειαστεί να τον αντιμετωπίσει ανοιχτά. Παίρνει την απόφαση να την εγκαταλείψει, γεγονός που πυροδοτεί έντονη σύγκρουση με τον Παύλο. Ωστόσο, η Σοφία βρίσκει τρόπο να καθυστερήσει τον χωρισμό, φέρνοντας τον Χάρη σε κόντρα με την Αναστασία.
Σοκ στον Άγιο Έρωτα: Ο Πέτρος μεθάει και χτυπάει άσχημα τη Χλόη
Παράλληλα, η Χριστίνα, με την υποστήριξη του Παύλου, στήνει παρασκηνιακά παγίδες για να χαλάσει τους αρραβώνες και τον επικείμενο γάμο της Κατρίν. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος προσπαθεί να κερδίσει ξανά τη συγχώρεση της Χλόης, προκαλώντας τη ζήλια του πατρός Νικολάου.
Άγιος Έρωτας – Εξέλιξη Σοκ: Ο Παύλος αποκαλύπτει το έγκλημα του στη Θάλεια
Η Σοφία πείθει τον Χάρη να δειπνήσουν μαζί για μία τελευταία φορά, όμως, με δόλο, ρίχνει στο κρασί του ένα ισχυρό ηρεμιστικό. Το επόμενο πρωί, ο Χάρης ξυπνά στο κρεβάτι, γυμνός δίπλα στη Σοφία, χωρίς να θυμάται τίποτα από το προηγούμενο βράδυ.
Ανατροπή-βόμβα: Τι επιφυλάσσει το μέλλον του Στέφανου στον Άγιο Έρωτα;
Όταν ανακαλύπτει την αλήθεια, αποφασίζει οριστικά να την εγκαταλείψει και φεύγει από το σπίτι. Ο Χάρης ενημερώνει την Αναστασία για την απόφασή του, προκαλώντας την ανακούφισή της. Ωστόσο, η οργή του Παύλου ξεσπά πάνω στη Χριστίνα, την οποία απειλεί ότι θα εκδικηθεί την Αναστασία.
Ανατροπή ΣΟΚ στον Άγιο Έρωτα: Ο Κλεάνθης θυσιάζεται για τη Χριστίνα
Στα επόμενα επεισόδια, ο Χάρης, πιεσμένος από τις δραματικές εξελίξεις, παίρνει μια ακραία απόφαση που θα απειλήσει όχι μόνο τον Παύλο, αλλά και τη ζωή του ίδιου και της Χριστίνας.