Άγιος Έρωτας: Η Σοφία στο στόχαστρο του Βλάση «Σοφία, δεν μπορείς να κρύβεις την αλήθεια»

0
357

Η φωτιά που ξεσπά στο ξενοδοχείο σβήνει γρήγορα, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Ωστόσο, ο Κυριάκος είναι πεπεισμένος ότι πρόκειται για εμπρησμό και οι υποψίες του μεγαλώνουν καθώς προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από αυτό το γεγονός.

Η Σοφία εντοπίζει το όπλο του πατέρα της

Ταυτόχρονα, η Σοφία εντοπίζει το όπλο του πατέρα της, μια ανακάλυψη που της προκαλεί ανησυχία. «Τι σημαίνει αυτό;» σκέφτεται, συνειδητοποιώντας ότι η κατάσταση είναι πιο σοβαρή από ό,τι αρχικά νόμιζε.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.

Μαθαίνει επίσης ότι ο ντετέκτιβ Θεοδώρου συνεχίζει να αγνοείται. Υποψιάζεται ότι ο Παύλος μπορεί να έχει βλάψει τον εκβιαστή του και έτσι αποφασίζει να του μιλήσει. «Πώς βρέθηκε πάλι στην κατοχή σου το όπλο που πήρε ο Θεοδώρου;» τον ρωτάει με έντονο ύφος, ελπίζοντας να πάρει μια ξεκάθαρη απάντηση.

Την επόμενη μέρα, οι αρχές ανακαλύπτουν το πτώμα του Θεοδώρου, το οποίο έχει ξεβραστεί στη θάλασσα. Ο Χάρης καλείται να πιστοποιήσει τον θάνατό του και οι μάρτυρες δεν αφήνουν καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Μετά την επιβεβαίωση της τραγικής είδησης, ο Βλάσης δίνει εντολή να ξεκινήσουν οι έρευνες για την εύρεση του δολοφόνου.

Ο Βλάσης, προσπαθώντας να ανακαλύψει την αλήθεια, τους ανακρίνει όλους στη Στέρνα. Η Σοφία, προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις της από την υπόθεση, αλλά τελικά μπαίνει στο στόχαστρο του Βλάση και αναγκάζεται να παραδεχτεί τη γνωριμία της με τον ντετέκτιβ.

«Ήξερα τον Θεοδώρου, αλλά μόνο γιατί τον είχα προσλάβει να παρακολουθεί τον αγαπημένο μου», δηλώνει, προσπαθώντας να κρύψει την αλήθεια. Αυτή η ψευδής δήλωση δυσαρεστεί τον Χάρη, ο οποίος την ρωτάει για τις πραγματικές της προθέσεις και τα κίνητρά της. «Σοφία, δεν μπορείς να κρύβεις την αλήθεια από μένα» της λέει, ανησυχώντας για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή της η επιλογή.

Ο πατέρας Νικόλαος καθυστερεί σκόπιμα

Για να αποφύγει να στείλει τη Χλόη στο οικοτροφείο, ο πατέρας Νικόλαος καθυστερεί σκόπιμα να επικοινωνήσει με το ίδρυμα και να οργανώσει τη μεταγραφή της. Αυτή η καθυστέρηση δεν ευχαριστεί καθόλου τον Παύλο, ο οποίος ζητά από την Ολυμπία να βρει άμεσα λύση στο πρόβλημα. Η λυκειάρχης, με τη σειρά της, ενημερώνει τον ιερέα ότι αναλαμβάνει προσωπικά την υπόθεση, με εντολή του Μαρκόπουλου, αυξάνοντας την πίεση στον Νικόλαο.

Εν τω μεταξύ, ο πατέρας Νικόλαος ανακαλύπτει το εξοχικό που αναφέρεται στο ημερολόγιο της Χαράς. Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ, καθώς επιβεβαιώνει επίσης την ερωτική σχέση του Παύλου με τη Χριστίνα. «Πρέπει να δράσω άμεσα» σκέφτεται, κατανοώντας ότι η κατάσταση εξελίσσεται σε κάτι σοβαρό.

Στο μεταξύ, ο Παύλος ανακοινώνει στην ερωμένη του ένα δυσάρεστο νέο που την αφήνει σε απόγνωση. «Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ» της λέει, βλέποντας την αντίδρασή της να τον ανησυχεί ακόμα περισσότερο.

Όμως, λίγες ώρες αργότερα, η Χριστίνα συγκλονίζεται όταν ο Κλεάνθης της ζητάει να κρατήσουν αποστάσεις για να σκεφτούν το μέλλον του γάμου τους, ενώ αποφασίζει να εγκαταλείψει τη συζυγική στέγη.

Ο Κλεάνθης βρίσκει καταφύγιο στο ξενοδοχείο, όπου συναντά τη Σμαρώ. Της εξομολογείται τι συμβαίνει στον γάμο του: «Η κατάσταση έχει φτάσει στα άκρα, δεν ξέρω πώς να το διορθώσω». Παρά την ειλικρίνειά του, η Σμαρώ αποφασίζει να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο που τους ενώνει, προσπαθώντας να επιβάλει μια νέα πραγματικότητα.

Από την πλευρά της, η Θάλεια υποψιάζεται τη σχέση του Παύλου με τη Χριστίνα και πιέζει τη φίλη της να αποκαλύψει τον παράνομο δεσμό τους. «Πες μου την αλήθεια!» της λέει, απαιτώντας εξηγήσεις. Ωστόσο, η Χριστίνα καταφέρνει να ξεφύγει και την πείθει ότι δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο ανάμεσα σε αυτήν και τον άντρα της. «Είμαστε απλώς φίλοι» της λέει, αλλά οι αμφιβολίες παραμένουν.

Ταυτόχρονα, ο πατέρας Νικόλαος προσπαθεί να καθησυχάσει τη μητέρα του, την Πετρούλα, διαβεβαιώνοντάς την ότι βλέπει τη Χλόη όπως όλες τις άλλες μαθήτριες της τάξης του. «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, είναι απλώς μια καλή μαθήτρια» της εξηγεί, προσπαθώντας να την ηρεμήσει και να απομακρύνει τις υποψίες της.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ 4 ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 20-21-22-23 ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Άγιος Έρωτας: Τα 4 νέα επεισόδια 20-21-22-23 από Τετάρτη 30 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 1 Νοεμβρίου



ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ 6 ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 14-15-16-17-18-19 ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Άγιος Έρωτας: Τα 6 νέα επεισόδια 14-15-16-17-18-19 από Πέμπτη 17 έως και Παρασκευή 25 Οκτωβρίου



ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ

Άγιος Έρωτας: Το τέλος του Κλεάνθη στη σειρά

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα  Άγιος Έρωτας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα  Άγιος Έρωτας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ