Ο Παύλος κατευθύνεται προς τη χωροφυλακή, αποφασισμένος να δηλώσει την εξαφάνιση της Θάλειας. «Πρέπει να κάνω κάτι! Δεν μπορώ να περιμένω άλλο», σκέφτεται, καθώς η ανησυχία του μεγαλώνει με κάθε βήμα. Ωστόσο, όταν φτάνει εκεί, τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη.
Η Χλόη θέλει να βρεθεί με τον πατέρα Νικόλαο
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.
Ο Βλάσης, με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, ανοίγει τα χαρτιά του και τον αντιμετωπίζει με ίσους όρους. «Δεν είσαι μόνος σε αυτή την υπόθεση, Παύλο», του λέει, και η ατμόσφαιρα φορτίζεται με ένταση.
Ενώ όλα αυτά διαδραματίζονται στη Στέρνα, ο Αργύρης προσπαθεί να βρει τρόπο να απεγκλωβιστεί από τη συνεργασία του με τον Πέτρο. «Πρέπει να απαλλαγώ από αυτόν τον κίνδυνο», σκέφτεται, και η ανασφάλεια τον κυριεύει.
Η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκη, και η ανάγκη του να βρει μια έξοδο είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Οι σκέψεις του περιστρέφονται γύρω από στρατηγικές και κινήσεις, καθώς συνειδητοποιεί ότι η συνεργασία αυτή τον έχει βάλει σε δύσκολη θέση.
Η Ειρήνη, καθηλωμένη από τις σκέψεις της, δεν μπορεί να ξεχάσει τον Πέτρο, τον μεγαλύτερο αδελφό του επίσημου αγαπημένου της, του Στέφανου. «Γιατί δεν μπορώ να τον βγάλω από το μυαλό μου;» αναρωτιέται, και οι αναμνήσεις την στοιχειώνουν.
Κάθε στιγμή που περνά την φέρνει πιο κοντά σε μια αναπάντεχη επιθυμία, καθώς η καρδιά της παλεύει με τον εγκλωβισμό της σε μια σχέση που φαίνεται λιγότερο ικανοποιητική.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, η Χλόη νιώθει έντονη την ανάγκη να βρεθεί ξανά με τον πατέρα Νικόλαο. Η επιθυμία της την οδηγεί σε μια επικίνδυνη απόφαση: να δραπετεύσει από το μοναστήρι. «Δεν μπορώ να περιμένω άλλο», σκέφτεται, και το αίμα της βράζει από την επιθυμία να του μιλήσει.
Οι κίνδυνοι είναι μεγάλοι, αλλά η επιθυμία της για ελευθερία είναι μεγαλύτερη. Η απόφαση της αυτή μπορεί να είναι ριψοκίνδυνη, αλλά είναι διατεθειμένη να πάρει το ρίσκο για να ανακαλύψει τον εαυτό της.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΧΛΟΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ
Άγιος Έρωτας: H σκληρή ηγουμένη Κλεονίκη κλείνει την Χλόη στην απομόνωση
Άγιος Έρωτας: Τα 4 νέα επεισόδια 24-25-26-27 από Τετάρτη 6 έως και Παρασκευή 8 Νοεμβρίου
Άγιος Έρωτας: Τα 4 νέα επεισόδια 20-21-22-23 από Τετάρτη 30 Οκτωβρίου έως και Παρασκευή 1 Νοεμβρίου
Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Άγιος Έρωτας Fans
Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Άγιος Έρωτας
Ακολούθησε το Diavaseto.gr σε όλα τα social media
Νέα επεισόδια, spoilers, τηλεοπτικές εξελίξεις και αποκλειστικότητες από τις αγαπημένες σου ελληνικές σειρές.
Βρες μας παντού







