Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον Παύλο στη σειρά “Άγιος Έρωτας”. Ο πατήρ Νικόλαος, που μέχρι τώρα κρατούσε σιγή για τα σκοτεινά μυστικά, κάνει την ανατροπή και παραδίδει τον Παύλο στη Δικαιοσύνη. Μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε, και όμως αλλάζει τα πάντα. Οι μάσκες πέφτουν, τα ψέματα τελειώνουν και το τέλος πλησιάζει…

Άγιος Έρωτας: Μπαίνει νέα πρωταγωνίστρια – Γυναίκα φάντασμα από το παρελθόν του Παύλου επιστρέφει
Απρόσμενες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγιος Έρωτας που προβάλλεται στον ALPHA, καθώς ο Παύλος θα κληθεί να πληρώσει για τα κρίματα του και ο πατήρ Νικόλαος θα είναι το πρόσωπο κλειδί που θα του φορέσει τις χειροπέδες.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.
Άγιος Έρωτας: «Γι’ αυτό με έφερες εδώ;» – Η σκηνή της δολοφονίας που κόβει την ανάσα (ΒΙΝΤΕΟ)
Σύμφωνα με το MyTV, ο πάτερ Νικόλαος προσπαθεί να διαλευκάνει τι συνέβη με την Κατρίν αλλά και με την Ολυμπία και μέσα του πιστεύει ότι πίσω από τους θανάτους των δύο γυναικών βρίσκεται ο Παύλος Μαρκόπουλος. Ωστόσο δεν έχει στοιχεία να το πιστοποιήσει.
Spoiler-βόμβα από την Τζένη Καζάκου: Ανατροπή στον Άγιο Έρωτα
Άγιος Έρωτας ΣΟΚ: Τα τελευταία λόγια της Κατρίν πριν συμβεί το μοιραίο
Μέχρι που στα χέρια του πέφτει μια σελίδα από το γράμμα της Ολυμπίας όπου ενοχοποιεί τον Παύλο για τον θάνατο της Κατρίν. Ο πάτερ Νικόλαος αμέσως πάει στον αστυνόμο Νικηφόρο Σαμαρτζή το γράμμα και του λέει “Αυτός σκότωσε την Κατρίν“.
Η Στέρνα σε αναβρασμό! Η Σμαρώ δεν φαντάζεσαι πώς αντιδρά στην άφιξη της Δώρας
Ο αστυνόμος το διαβάζει αλλά είναι σκεπτικός. Ωστόσο αποφασίσει, καθώς ο Παύλος μπαίνει στο στόχαστρο του και ξεκινάει έρευνα για να συγκεντρώσει απτές αποδείξεις για την ενοχή του. Από την πλευρά του ο Παύλος νιώθοντας πλέον αισθητά την ανάσα του αστυνόμου στο κατόπι του προσπαθεί να βρει τρόπο να διαφύγει.
Άγιος Έρωτας: Το τέλος πλησιάζει – Πότε ρίχνει αυλαία η σειρά;
Όμως μήπως αυτή τη φορά θα πληρώσει για τα λάθη του; Ο αστυνόμος Σαμαρτζής τον καλεί στο Τμήμα και τον ανακρίνει, όμως ο Παύλος καταφέρνει να θολώσει τα νερά κι έτσι, βγαίνει αλώβητός από αυτή την ανάκριση.
Παρόλα αυτά νιώθει αγχωμένος και μοιράζεται τις σκέψεις του με την Χριστίνα η οποία τον στηρίζει και τον διαβεβαιώνει ότι δεν θα γίνει κάτι εις βάρος του. Όμως ο Σαμαρτζής δεν λέει να το βάλει κάτω και συνεχίζει την έρευνα του με πάθος.
Ραγίζει καρδιές το φινάλε του Άγιου Έρωτα – Νικόλαος και Χλόη τραβούν χωριστούς δρόμους!
Μέχρι που κάποια στιγμή αρχίζει να φωτίζει το έγκλημα και να φτάνουν τα νέα στοιχεία που έψαχνε στα χέρια του. Καλεί και πάλι τον Παύλο στο Τμήμα και αυτή τη φορά νιώθει σίγουρος. “Υπάρχει κάποιος που τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ο μοναδικός ένοχος” λέει στον Παύλο.
Εκείνος είναι νευρικός ωστόσο του απαντά “δεν θα βγει λέξη από το στόμα μου“. Ο Σαμαρτζής όμως είναι επίμονος και αποφασισμένος αραδιάζει μπροστά στον Παύλο μία σειρά φωτογραφίες της Κατρίν. Ο Παύλος κοιτάζει νευρικός.
Φοβάται. Ο Σαμαρτζής από την άλλη πλευρά του κάνει πόλεμο νεύρων και όσο αντιλαμβάνεται ότι ο Παύλος αγχώνεται περισσότερο τόσο πιο σίγουρος είναι για την ενοχή του. Μέχρι που στο τέλος του εξηγεί.
Άγιος Έρωτας: Δείτε πρώτοι τα 3 επόμενα συγκλονιστικά “Επεισόδια 129, 130, 131” από Δευτέρα 2 έως και την Παρασκευή 6 Ιουνίου
“Ο δικαστής θα αποφασίσει αν είσαι ένοχος ή όχι“. Ο Παύλος οδηγείται στην φυλακή και η Χριστίνα ψάχνει τρόπο να τον σώσει ενώ ο Νικόλαος και η Πετρούλα νιώθουν δικαιωμένοι από αυτή την εξέλιξη.