Άγιο Έρωτας: Η Χλόη ξαναβρίσκει την κόρη της – Μετά τον θρήνο στο Χ, η μεγάλη αποκάλυψη

0
376

Το τελευταίο επεισόδιο ήταν από τα πιο δυνατά και συγκινητικά, με τη Δανάη Παππά να δίνει μία από τις κορυφαίες ερμηνείες της ως Χλόη. Πώς να μη συγκλονιστεί κανείς βλέποντας μια μητέρα να χάνει το παιδί της;

Η #Χλόη έχει γίνει το απόλυτο trend στα social media, με τους φανς της σειράς Άγιος Έρωτας να στρέφονται εναντίον της Βιργινίας και του πατέρα Νικόλαου.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.

Μόνο που, στην περίπτωσή της, το μωρό είναι ζωντανό και όλα ήταν μια καλά σχεδιασμένη πλεκτάνη από τον πατέρα της, με τη συναίνεση του πατέρα Νικόλαου (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) και της Βιργινίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Άγιος Έρωτας: Θάλεια και Χριστίνα φίλες ξανά – Το σχέδιο που ανατρέπει τα πάντα

Όμως, δεν θα αργήσει η στιγμή που η Χλόη θα βρει το μωρό της και θα δικαιωθεί. Και αυτός που θα τη βοηθήσει είναι το μεγαλύτερο θύμα αυτής της ιστορίας—ίσως ακόμη περισσότερο και από την ίδια.

«Μαζί σου Δανάη» είπε το Χ – Οι αντιδράσεις για Γκοτσόπουλο – Κατσανδρή

Η Δανάη Παππά ως Χλόη έγινε μαμά στο χθεσινό επεισόδιο στον Άγιο Έρωτα και ξαφνικά στην οθόνη μας είδαμε ένα μωρό που ήταν αρκετά μεγαλύτερο από νεογέννητο.

Άγιος Έρωτας: Η Χλόη γεννά τον γιο του Πατέρα Νικόλαου

Αν εξαιρέσουμε αυτή τη μικρή αστοχία που ήταν μία αστεία στιγμή, όλη η ατμόσφαιρα του χθεσινού επεισοδίου, ήταν εξόχως δραματική. Υπήρχαν και αρκετά ηθικά διλήμματα για τους τηλεθεατές και έγινε μία σχετική ανταλλαγή σχολίων χθες στο Χ.

Κυρίως για το ψέμα του πατέρα Νικόλαου, να πει στη Χλόη πως το παιδί της πέθανε στη γέννα και να το δώσει κρυφά για υιοθεσία. Μαζί με τη Βιργινία και όχι μαζί με τη Θάλεια που αντέδρασε, είχαν συμφωνήσει στο σχέδιο του Παύλου. Εκείνοι το έκαναν για να σώσουν τελικά το παιδί που ο Παύλος Μαρκόπουλος το ήθελε νεκρό, αλλά το ψέμα δεν παύει να είναι ψέμα. Ειδικά για έναν ιερωμένο. Εκτός αν ισχύει το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

Το κοινό στα social έκανε τη Χλόη, αγαπημένο trend στο Χ.

Όλοι στάθηκαν στο πλευρό της μάνας που μαθαίνει πως χάθηκε το παιδί της και τη συμπόνεσαν στην πλεκτάνη που στήθηκε εν αγνοία της. Η Δανάη Παππά υποστήριξε άψογα την ηρωίδα της και ήταν μία από τις καλύτερες στιγμές της υποκριτικά στη σειρά. Και έπεται και συνέχεια, με την κηδεία του μωρού της τη Δευτέρα.

Τα οποία ευχάριστα θα τα δούμε χρονικά σε μερικούς μήνες, ή καλύτερα σε μερικά χρόνια. Η Δανάη Παππά ως Χλόη θα περάσει ένα πολύ δύσκολο διάστημα επιστρέφοντας στο σπίτι της. Θα θρηνεί για πολύ καιρό ακόμη το μωρό της, αλλά μετά από καιρό η ζωή της θα ξαναβρεί τον δρόμο της.

Έτσι όπως λένε και τα spoiler θα προκύψει προφανώς και ο γάμος της με τον Πέτρο και γιο του Κυριάκου.

Άγιος Έρωτας: Δείτε πρώτοι τα 6 επόμενα “Επεισόδια 75, 76, 77, 78, 79, 80” Παρασκευή 7 έως Παρασκευή 14 Μαρτίου

Όμως η Χλόη χωρίς να το ξέρει, θα έχει έναν άνθρωπο στη ζωή της που θα πολεμήσει για εκείνη για να τη δικαιώσει ως μητέρα. Και αυτός είναι ο Αργύρης.

Ο γιος της Σμαρώς και του Κλεάνθη, αμέσως μετά την αποφυλάκισή του θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει την κόρη του. Είναι πεπεισμένος μετά και από μία συνάντησή του στη φυλακή με τη Χλόη, πως το παιδί τους δεν πέθανε. Φυσικά και υποψιάζεται τον Μαρκόπουλο. Ο Αργύρης θα ασκήσει αρκετές πιέσεις στον πατέρα Νικόλαο για να του πει την αλήθεια.

Την τελική αποκάλυψη θα αργήσουμε όμως να τη δούμε. Θα συμβεί όμως πριν το φινάλε της σειράς, αυτή η συνάντηση της μητέρας με τη χαμένη κόρη της, Ελευθερία. Θα έχουν όμως προηγηθεί και άλλα σημαντικά γεγονότα, ακόμη πιο δραματικά. Το πιο σημαντικό ήδη στο έχω αποκαλύψει και είναι η δολοφονία της Κατρίν από τον Παύλο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα  Άγιος Έρωτας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα  Άγιος Έρωτας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ