Σοκαριστικές ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Να μ’ Αγαπάς», καθώς η Σοφία ρίχνει μια ακόμη βόμβα στον Θεόφιλο, αμφισβητώντας την πατρότητα της Εβίτας και του Χάρη.
Σοκ στο Να μ’ Αγαπάς: Η Ζωή βάφει τα χέρια της με αίμα
Οι ισορροπίες στο αρχοντικό ανατρέπονται, οι υποψίες φουντώνουν και οι σχέσεις μέσα στην οικογένεια δοκιμάζονται σκληρά.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΝΑ ΜΆΓΑΠΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.
Την ώρα που ο Λευτέρης φλερτάρει με την αυτοκαταστροφή και η Ζωή προσπαθεί απεγνωσμένα να ξανακερδίσει τα παιδιά της, νέα μυστικά και αποκαλύψεις ανοίγουν τον δρόμο για εξελίξεις που θα καθηλώσουν το κοινό.

Να μ’ αγαπάς: Η Νικαίτη παίρνει εκδίκηση μέσω της Άννας
Μια νέα αποκάλυψη–βόμβα από τη Σοφία ταράζει τον Θεόφιλο και αναζωπυρώνει τις εντάσεις στη σειρά «Να μ’ Αγαπάς».
Να μ’ αγαπάς: ΣΟΚ! H Φωτεινή πυpοβολεί τον Ορφέα
Η Σοφία ξεπερνά κάθε όριο, όταν απαιτεί από τον Θεόφιλο να κάνει τεστ DNA για την Εβίτα και τον Χάρη, φυτεύοντάς του ξανά την ιδέα ότι η Ζωή τον είχε προδώσει. Η επιστροφή της Εβίτας στο αρχοντικό γίνεται αφορμή για να πιέσει ακόμη περισσότερο, επιμένοντας πως το κορίτσι δεν είναι παιδί του. Με το γνώριμο δηλητηριώδες ύφος της, αφήνει υπαινιγμούς ότι ούτε ο Χάρης είναι δικός του, ανάβοντας φωτιές μέσα στην οικογένεια.
Να μ’ αγαπάς: Η Χαρούλα παρατάει σύξυλο τον Θεόφιλο και φεύγει από το σπίτι
Την ίδια στιγμή, ο Άγγελος εντοπίζει τον Λευτέρη να κρατά όπλο και προσπαθεί να τον σταματήσει πριν κάνει κάτι ακραίο. Τον προειδοποιεί πως το να βάψει τα χέρια του με αίμα για χάρη των Καλλιγά δεν αξίζει και ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι να τους πληγώσει.
Η Φωτεινή υπερασπίζεται τις επιλογές της, ενώ η Άννα αρνείται να ακολουθήσει τον έλεγχο και τις παρεμβάσεις της Σοφίας. Η Ζωή μαθαίνει πως η κόρη της γύρισε και θέλει απεγνωσμένα να τη δει πριν προλάβουν οι άλλοι να τη στρέψουν και εκείνη εναντίον της. Όμως όταν τελικά συναντά την Εβίτα και τον Χάρη μαζί, καταλαβαίνει πως έχει ήδη καθυστερήσει. Η Εβίτα μένει στο πλευρό του πατέρα της, κυρίως για να μη χάσει την πλούσια και άνετη ζωή στην οποία έχει συνηθίσει. Η Ζωή καταρρέει από την απόρριψη των παιδιών της, σύμφωνα με τον Τηλεθεατή.
Να μ’ αγαπάς: Ο Ορφέας μαθαίνει ότι η Φωτεινή είναι έγκυος – Της ζητάει να κάνει έκτρωση
Παράλληλα, η Άννα είναι πλέον αποφασισμένη: ανακοινώνει σε όλους ότι θα χωρίσει τον Ορφέα.
Τότε η Νικαίτη, με σκοπό να εκδικηθεί τον Θεόφιλο και τη Σοφία, της αποκαλύπτει πως είναι υιοθετημένη και τη συμβουλεύει να προστατεύσει την περιουσία της, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο ανατροπών.
Να Μ’ Αγαπάς: Δείτε πρώτοι τα 4 νέα “Επεισόδια 36, 37, 38, 39” από την Δευτέρα 1 έως και την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου
