Η αγωνία στη σειρά «Το Ναυάγιο» θα χτυπήσει κόκκινο τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στις 22:50 στο MEGA καθώς το πλοίο βυθίζεται και οι επιβάτες δίνουν μάχη για τη ζωή τους στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ. Για ποιους θα υπάρξει σωτηρία;

«Έστω και έναν να σώσουμε θα είναι νίκη»
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Το Ναυάγιο θα τα βρίσκεις εδώ.
O Ιπποκράτης ενημερώνεται από το λιμενικό πως το Φοίνιξ βουλιάζει. Το πλοίο βουλιάζει γρήγορα, έτοιμο να παρασύρει δεκάδες ανθρώπους στη θάλασσα.
Ένα μόνο σωστικό σκάφος ξεκινάει μέσα στη φουρτούνα για τον τόπο του ναυαγίου και είναι αυτό του Ιπποκράτη, ο οποίος λέει «Δεν θα αφήσουμε τόσους ανθρώπους στο έλεος της θάλασσας» και κανονίζει να φύγουν άμεσα, ενώ συμπληρώνει «Έστω και έναν να σώσουμε θα είναι νίκη».
Στο «Φοίνιξ» ελάχιστες σωστικές βάρκες πέφτουν στη θάλασσα. Η Λίνα καταφέρνει να βρει θέση σε μία απ’ αυτές, αλλά μέσα στην αναμπουμπούλα χάνει τον Ηρακλή. Η Ειρήνη και ο Απόστολος πέφτουν στη θάλασσα. Το πλοίο βυθίζεται και τα νέα φτάνουν στα Χανιά. Ο καπετάν Στελής απεγνωσμένος λέει «Στείλαμε τα παιδιά μας στον θάνατο», ενώ την ίδια στιγμή απελπισμένοι ναυαγοί παλεύουν για τη ζωή τους.
Δείτε το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο της σειράς «Το Ναυάγιο» που έρχεται στις 16 Οκτωβρίου στο MEGA.