Σοκ στην Γη της Ελιάς – Βρίσκουν στην παραλία το πτώμα μιας κοπέλας

0
294

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που θα σημειωθούν στο αποψινό 22/9 επεισόδιο της Γης της Ελιάς (στην οποία εισβάλλει κι ένας πασίγνωστος ηθοποιός) καθώς ένα πτώμα μια νεαρής κοπέλας βρίσκεται στην παραλία.

Οι αποψινές 22/9 εξελίξεις της Γης της Ελιάς

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Επεισόδιο 4

Ο Λυκούργος αμέσως τρέχει στο νεκροτομείο για να δει αν πρόκειται για την νεαρή που δολοφονήθηκε μπροστά του. Τα σοκάκια της Μάνης γεμίζουν αφίσες ντροπιαστικές της Εύας, από την Ασπασία και την Αρετή. Η Ισμήνη αποφασίζει να χωρίσει τον Κωνσταντίνο, στέλνοντας του το νυφικό που κρατά στα χέρια της. Ο Άρης ρίχνει το τελευταίο του χαρτί στην Ευτυχία, όμως εκείνη δηλώνει πως δεν είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση….

Η Χρυσούλα ετοιμάζει ένα πανούργο επαγγελματικό σχέδιο στην ταβέρνα του Χρήστου, με σκοπό να βγάλει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Μάρτυρες κατηγορίας για την δική της Αθηνάς θα κληθούν η Ιουλία, ο Μάνος και ο Ισίδωρος, ωστόσο και οι τρεις θα επιλέξουν να κρατήσουν ουδέτερη στάση.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ