Σασμός: Οι ανησυχίες της Άσπας «Γιατί επιμένει ο δικηγόρος;»

0
1357

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στη σειρά του Alpha, Σασμός, στα επόμενα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται, από Δευτέρα 24 έως Πέμπτη 27 Οκτωβρίου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μία ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος…

Ο Παύλος από την άλλη έρχεται σε σύγκρουση με Καλλιόπη και Μαθιό, ενώ η Άσπα έχει βρει στον θείο τον προστάτη που έψαχνε… Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται… μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη.

Το επεισόδιο της Δευτέρας

Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για τον φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί, ο κάτοχός του ωστόσο αρνείται να τον παραδώσει. «Δεν καταλαβαίνω τι παιχνίδι είναι αυτό που ξεκίνησε με τον Κώστα. Σκότωσε άνθρωπο και αυτό είναι αρκετό. Τι μπορεί να περιέχει δηλαδή ο φάκελος του και γιατί επιμένει ο δικηγόρος του να κάνει έρευνες;», ρωτά η Ασπα την ξαδέλφη της αλλά άκρη δεν μπορούν να βγάλουν.

«Εσύ μείνε συγκεντρωμένη στο ότι αυτός ο άνθρωπος βγήκε από τη ζωή σου και είχε το τέλος που του άξιζε. Αυτό θα έπρεπε να έχουν πάθει και οι Σταματάκηδες. Όλα τα άλλα να μη σε νοιάζουν.Απλά κοίτα τη ζωή σου στο εξής», της απαντά και η Αργυρώ.

Λίγο αργότερα, η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη ότι η κάλυψή του κινδυνεύει και αυτός βάζει τον κόσμο του να εξακριβώσει αν τα λόγια της εμπεριέχουν αλήθεια. Καταλαβαίνει ότι κάποιος από την ομάδα του έχει αρχίσει να μιλάει στην αστυνομία αλλά δεν μπορεί να καταλάβει ποιος.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.

Στο μεταξύ, η απόσταση μεταξύ της Αργυρώς και του Σταύρου μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. «Δεν με αφήνεις να σε βοηθάω, δεν με αφήσεις να είμαι στο πλευρό σου, ούτε να σταθώ στο πλάι μου», της επισημαίνει και συνεχίζει: «Τότε για ποιο λόγο παντρευτήκαμε, Αργυρώ; Για ποιο λόγο ήρθα μαζί σου από τα Γιάννενα, όταν βρίσκεις συνεχώς αφορμές να με κρατάς μακριά από τη ζωή σου;», είναι τα λόγια του, αλλά εκείνη εξακολουθεί να είναι χαμένη στις σκέψεις της. Εκείνες που περιλαμβάνουν μόνο τον πραγματικό πατέρα του Πετρή, τον Αστέρη.

Ένταση όμως έχει αρχίσει να προκαλείται και στη σχέση της Αιμιλίας με τον Δημήτρη. «Τι μπορεί να είναι αυτό που σε έχει αλλάξει έτσι απότομα; Από την στιγμή που είδες τον Παύλο μπροστά σου φέρεσαι περίεργα. Για την ακρίβεια έχω να σε δω σε τέτοια ένταση από τότε που ήσουν μαζί του», της λέει.

Η Αιμιλία προς το παρόν βρίσκει δικαιολογίες για να του αποσπάσει την προσοχή. Στο μεταξύ, η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει μια και καλή τα πράγματα με τον Παύλο. «Δεν ξέρω ποιος είναι ο λόγος που ήρθες πίσω στο χωριό, πάντως να ξέρεις πως θα με βρεις μπροστά σου αν απειλήσεις ξανά τα παιδιά μου. Ο Μαθιός μου και ο Αστέρης μου δεν έχουν κάνει πράμα και καλά θα κάνεις να κοιτάξεις τη δική σου οικογένεια που όπου σταθεί και όπου βρεθεί μας κατηγορεί για φόνους που δεν κάναμε», του επισημαίνει.

Ο Παύλος δεν έχει άλλα λόγια να της πει. Το ύφος του μόνο μαρτυρά πως στο εξής θα της απαντάει με πράξεις. «Δεν σε φοβάμαι! Μείνε απλά μακριά από την οικογένειά μου», θα του πει τελικά και θα φύγει.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός

Χαρακτήρες

Οικογένεια Σταματάκη

Καλλιόπη Σταματάκη (Μαρία Τζομπανάκη): Η Καλλιόπη είναι η κεφαλή της οικογένειας Σταματάκη και μητέρα του Αστέρη και του Μαθιού.


Βασίλης Σταματάκης (Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης): Ο Βασίλης ήταν ο σύζυγος της Καλλιόπης, πατέρας του Μαθιού και του Αστέρη και αδερφός της Ανθούλας. Δολοφονείται στη φυλακή από μέλος της οικογένειας Βρουλάκη αφού προηγουμένως σκότωσε τον Μάρκο Βρουλάκη για οικογενειακές διαφορές.


Αστέρης Σταματάκης (Ορφέας Αυγουστίδης): Ο Αστέρης είναι ο δεύτερος γιος της Καλλιόπης και αυτός που θα ζήσει τον απαγορευμένο έρωτα, με την Αργυρώ Βρουλάκη


Μαθιός Σταματάκης (Δημήτρης Λάλος): Ο Μαθιός είναι ο πρωτότοκος γιος της Καλλιόπης.


Στεφανής Σταματάκης (Τάσος Νούσιας): Ο Στεφανής ήταν ανιψιός του Βασίλη Σταματάκη και ξάδερφος του Μαθιού και του Αστέρη. Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική και έχουν γιο τον Νικηφόρο.


Βασιλική Καστρινακη-Σταματακη (Μαριλίτα Λαμπροπούλου): Σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου.


Νικηφόρος Σταματάκης (Γιώργος Αμουτζάς): Ο Νικηφόρος είναι 18 ετών και γιος του Στεφανή και της Βασιλική.


Ανθούλα Σταματάκη (Νατάσα Φαίη Κοσμίδου): Η Ανθούλα ήταν η αδερφή του Βασίλη Σταματάκη.

Οικογένεια Βρουλάκη

Μάρκος Βρουλάκης (Πάνος Γκόγκος): Ο Μάρκος ήταν ο σύζυγος της Μαρίνας και πατέρας του Πέτρου και της Αργυρώς. Δολοφονείται από τον Βασίλη Σταματάκη έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια της οικογένειας του.


Μαρίνα Βρουλάκη (Μαρία Πρωτόπαππα): Η Μαρίνα είναι η σύζυγος του Μάρκου που μετά τον θάνατο του καλείται να τα βγάλει πέρα με τα δύο της παιδιά.


Αργυρώ Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη): Η Αργυρώ είναι η κόρη της οικογένειας Βρουλάκη η οποία είδε τον πατέρα της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της. Εν αγνοία της θα συνάψει δεσμό με το γιό του δολοφόνου του πατέρα της, Αστέριο Σταματάκη.


Πέτρος Βρουλάκης (Κώστας Νικούλι): Ο Πέτρος είναι γιος της Μαρίνας και του Μάρκου. Αργότερα δολοφονείται.


Ειρήνη Βρουλάκη (Όλγα Δαμάνη): Η Ειρήνη είναι μητέρα του Μάρκου και πεθερά της Μαρίνας.

Οικογένεια Αγγελάκη

Θοδώρα Αγγελάκη (Δανάη Παππά): Η Θοδώρα είναι η κόρη της οικογένειας Αγγελάκη.
Παντελής Αγγελάκης (Στάθης Μαντζώρος): Ο Παντελής είναι ιδιοκτήτης του καφενείου του χωριού.


Άννα Αγγελάκη (Αλίνα Κοτσοβούλου): Η Άννα είναι σύζυγος του Παντελή.


Μανώλης Αγγελάκης (Στρατής Χατζησταματίου): Ο Μανώλης είναι ο γιος της οικογένειας Αγγελάκη και κολλητός φίλος του Νικηφόρου.

Οικογένεια Καμαριωτάκη

Στέλλα Καμαριωτάκη (Ευγενία Σαμαρά): Η Στέλλα είναι δικηγόρος και αρραβωνιαστικιά του Αστέρη Σταματάκη.

Τάσος Καμαριωτάκης (Σπύρος Σαραφιανός): Ο Τάσος είναι ο πατέρας της Στέλλας.

Σοφία Αντωνακάκη (Νεκταρία Γιαννουδάκη): Η Σοφία είναι η μητέρα της Στέλλας, σύζυγος του Τάσου και ψυχολόγος.

Άλλοι χαρακτήρες

Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος): Ο αστυνόμος της περιοχής που διερευνά τους φόνους που έγιναν.


Άγγελος Σωτηρόπουλος ή Βρουλάκης (Θανάσης Πατριαρχέας): Ο νέος αγροτικός γιατρός. Αργότερα μαθαίνει ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλακη και της Ανθής Σταματάκη

Παπα-Μιχάλης (Μιχάλης Αεράκης) : Ο ιερέας του χωριού.


Κατερίνα (Πρεσβυτέρα) (Στέλλα Γκίκα): Σύζυγος του Παπά-Μιχάλη και πολυ καλή φίλη της Μαρίνας Βρουλάκη.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ