Η Μαρία Τζομπανάκη ερμηνεύει το «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα», σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, των δημιουργών του υπερεπιτυχημένου soundtrack της σειράς «Σασμός» που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Σε μια δυνατή ερμηνεία γεμάτη ψυχή και συναίσθημα, η σπουδαία ηθοποιός και πρωταγωνίστρια λέει ένα μοιρολόι, το οποίο «έντυσε» τη σκηνή της κηδείας του Νικηφόρου, συγκλονίζοντας τους τηλεθεατές της επιτυχημένης σειράς του Alpha.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Σασμός θα τα βρίσκεις εδώ.
Το «Τα Μάτια Γίναν Σύννεφα» ακούστηκε πρώτη φορά στον προηγούμενο κύκλο της σειράς, με τη φωνή της 17χρονης Εύας Παπαδακη, που υποδύθηκε σε μικρή ηλικία την Καλλιόπη, την οποία ενσαρκώνει η Μαρία Τζομπανάκη. Αυτή η version του τραγουδιού είναι διαθέσιμη στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής και επίσης περιλαμβάνεται στο 2πλο CD με το sountrack του β’ κύκλου της σειράς «Σασμός», που κυκλοφορεί στα φυσικά καταστήματα πώλησης δίσκων και στο e-shop της Panik.
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΑΣΜΟΥ
Όταν οι άντρες της Γη Της Ελιάς ερωτεύονται τις γυναίκες του Σασμού
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ OΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΣΜΟΥ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ
Το μεγάλο πάντρεμα: Όταν οι άντρες του Σασμού ερωτεύονται τις γυναίκες της Γης της Ελιάς!
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ
Σασμός: Ο Σταμάτης Κωστάκης κάνει την εμφάνισή του και όλα ανατρέπονται!
Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Σασμός Fans
Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Σασμός