Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καταιγιστικές αφού ο Σπύρος ενοχοποιεί τον Δαμιανό για τον φόνο του Κοσμά.

Τα πέντε παιδιά συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι δεν έχουν ιδέα πώς βρέθηκε το απανθρακωμένο πτώμα στο αυτοκίνητο του Άκη. Τελικά ο ανακριτής αποφασίζει να αφήσει προσωρινά ελεύθερους το Θοδωρή και τα τρία κορίτσια ενώ έχει προφυλακίσει τον Άκη.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Παγιδευμένοι θα τα βρίσκεις εδώ.
Όταν ο Βλάσης μαθαίνει ότι ο Ανδρέας είναι ο αληθινός πατέρας της Δανάης του στήνει καρτέρι και τον μαχαιρώνει. Σύμφωνα με το περιοδικό 7 Μέρες TV, αυτός χάνει πολύ αίμα και λιποθυμά μέσα στο αυτοκίνητο ενώ η κόρη του τον αναζητά.
Τελικά μεταφέρεται στο νοσοκομείο και σώζεται την τελευταία στιγμή από βέβαιο θάνατο. Την ίδια στιγμή η Δανάη βοηθάει την αστυνομία να συλλάβει το Βλάση που προσπαθεί να το σκάσει. Η Άννα που αρχικά κάλυψε την Λίνα στην Χρύσα τελικά αποκαλύπτει στην αδερφή της ότι η κόρη της έχει μπλέξει.
Όταν η μικρή επιστρέφει στο σπίτι η Χρύσα βρίσκει την πλαστή ταυτότητα και το βιβλιάριο με τις καταθέσεις της Λίνας και τα δίνει στην Άννα η οποία της υπόσχεται να μάθει τι ακριβώς συμβαίνει. Μέσα από το κελί ο Άκης τηλεφωνεί στον Αλέκο και του ζητάει να αναλάβει την εκπροσώπηση του.
Για να τον πείσει του λέει ότι έχει να του αποκαλύψει κάτι πολύ σημαντικό που αφορά το Δημήτρη και την Άννα. Ο Χατζής μαζί με το Μάρκο τρέχουν στη φυλακή και όντως ο Άκης τους λέει τα πάντα και τους αποκαλύπτει που είναι θαμμένο το πτώμα του Κοσμά.
Το πτώμα που βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ του Άκη αποδεικνύεται πως ανήκει στην κοπέλα που εξαφανίστηκε και την υπόθεση της ερευνά η Αγγελική Ρούσσου. Αυτή ανακοινώνει στους γονείς της την τραγική κατάληξη της μικρής και ορκίζεται να στείλει τον ένοχο στη φυλακή ενώ ο Σταύρος υπόσχεται να την βοηθήσει.
Λίγο αργότερα η Κατερίνα του λέει ότι η Αγγελική ήταν παντρεμένη και πολύ ερωτευμένη με ένα δικηγόρο ο όποιος δολοφονήθηκε μπροστά της. Εκείνη δεν ξεπέρασε ποτέ το θάνατο του αλλά έγινε εισαγγελέας για να μπορεί να τιμωρεί τους ενόχους.
Ο Αλέκος τρίβει τα χέρια του γιατί ξέρει ότι μ’ αυτό το μυστικό έχει τους δύο μεγάλους του εχθρούς στο χέρι. Μαζί με το Μάρκο και το αφεντικό του Άκη ξεθάβουν το πτώμα αφήνοντας το εκτεθειμένο ώστε κάποιος να το βρει.
Την επόμενη κιόλας ημέρα ένα ζευγάρι τηλεφωνεί στην αστυνομία και ο Σπύρος καταλαβαίνει ότι η στιγμή της αλήθειας έφτασε. Η Άννα καλεί στο γραφείο της τα τέσσερα παιδιά και τα αναγκάζει να της πουν, που ακριβώς έχουν μπλέξει.
Μαθαίνει τα πάντα για τα ναρκωτικά και τα χρήματα και υπόσχεται να τους βοηθήσει, όμως αυτή τη φορά δεν θα κρατήσει την αλήθεια για τον εαυτό της αλλά θα την πει και στο Δημήτρη. Βλέποντας ξανά και ξανά το βίντεο του Άγγελου, ο Δημήτρης καταλήγει σε ένα σοκαριστικό συμπέρασμα.
Πως η βόμβα για την οποία κάνει λόγο ο “κολλητός” της Άννας είναι μια αναφορά στον πατέρα της ο οποίος έχει εξαφανιστεί εδώ και τρεις μήνες. Το πτώμα μεταφέρεται στο γραφείο του ιατροδικαστή αλλά δεν είναι αναγνωρίσιμο.
Ο Δημήτρης σίγουρος ότι πρόκειται για τον Κοσμά πηγαίνει και βρίσκει την Άννα που μαζί με τους δικούς της περιμένουν το καράβι από την Αϊτή να φτάσει στον Πειραιά. Όταν πια διαπιστώνουν πως ο Κοσμάς δεν είναι μέσα της εξηγεί τι έχει συμβεί.
Από τα ρούχα που φορούσε ο νεκρός η Άννα καταλαβαίνει ότι είναι ο πατέρας της και καταρρέει. Η οικογένεια της Άννας θρηνεί το χαμό του Κοσμά ενώ η ίδια δεν μπορεί να συγχωρέσει τον εαυτό της. Αρχίζει να παθαίνει κρίσεις πανικού και ο Δημήτρης προσπαθεί να την κρατήσει ήρεμη.
Αυτή ορκίζεται να βρει τον ένοχο και να τον τιμωρήσει. Την ίδια στιγμή ο Σπύρος και ο Θοδωρής είναι σε απόγνωση. Ο πρώτος μπαίνει στο εργαστήριο της σήμανσης και αλλάζει το όπλο του φόνου ενώ στη συνέχεια ενοχοποιεί τον Δαμιανό τον οποίο είχε απαγάγει ο Κοσμάς, πριν κυνηγήσει τον Θοδωρή. Όμως ενώ όλοι πιστεύουν ότι ο δολοφόνος βρέθηκε ο Αντρέας προσέχει κάτι που προδίδει το διοικητή του.