Ο καλοσυνάτος και ήρεμος Γεράσιμος θα γίνει άλλος άνθρωπος στη συνέχεια της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο» του Mega.
O ευγενής και καλότροπος Γεράσιμος μόλις αντιλαμβάνεται τα αισθήματα της Ελισάβετ για τον Πέτρο θα στραφεί εναντίον της.
Όπως θα δούμε στη συνέχεια της αγαπημένης σειράς ο Γεράσιμος είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα. Δεν μπορεί να διανοηθεί ότι η γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα άλλο στη ζωή του έχει μάτια για άλλον άνδρα.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Μαύρο Ρόδο θα τα βρίσκεις εδώ.
«Όλα αυτά τα χρόνια άφησα πολλά στη ζωή μου για εκείνη και τώρα με πουλάει για έναν άλλον. Αυτοί οι δύο δεν θα είναι ποτέ μαζί», λέει από μέσα του ο Γεράσιμος και περνά στην αντεπίθεση. Θα επιδιώξει συνάντηση με την Ελισάβετ και όταν βρεθεί απέναντι της θα είναι ξεκάθαρος μαζί της: «Ελισάβετ αν τα φτιάξεις με τον Πέτρο θα αποκαλύψω σε όλους ότι εσύ σκότωσες τον Διακοσάββα».
Η Ελισάβετ τρομάζει με όσα της λέει ο καλός της φίλος και τον παρακαλεί να ηρεμήσει. Όμως ο Γεράσιμος επιμένει και της ξεκαθαρίζει ότι θα είναι αμείλικτος μαζί της σε περίπτωση που συνεχίσει τα πάρε δώσε με τον Πέτρο.
Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.
Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης,Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Πένυ Αγοραστού, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης.
Στον ρόλο της Ηγουμένης, η Κατερίνα Διδασκάλου.
Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Τη σειρά επενδύει μουσικά ο Γιώργος Θεοφάνους.
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA