Κορωνοϊός: Όλοι οι Έλληνες στις 21:00 να βγουν στα μπαλκόνια τους – Κοινοποιήστε το όλοι

0
1744

Το δημόσιο κάλεσμα που φέρνει ρίγη συγκίνησης

Ένα δημόσιο κάλεσμα έγινε μέσα από τα social media και θέλει όλους τους Έλληνες να βγουν στα μπαλκόνια τους στις 21:00 και να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και τους νοσοκόμους που δίνουν μάχη και τρέχουν στα νοσοκομεία για τους ανθρώπους που νοσούν από τον κορωνοϊό.

Χθες το βράδυ οι κάτοικοι της Ισπανίας βγήκαν στα μπαλκόνια τους και ένωσαν το χειροκρότημα τους για να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που εργάζονται στον τομέα της υγείας. «Σας ευχαριστούμε. Μας δίνεται δύναμη και ζωή. Σας δίνουμε την αγάπη μας και το χειροκρότημα μας», φώναξαν.

Το ίδιο θα συμβεί απόψε το βράδυ και στην Ελλάδα. Αναλυτικά το κάλεσμα:

«Την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 21:00 ακριβώς βγαίνουμε στα μπαλκόνια μας και για πέντε λεπτά χειροκροτούμε τους Ανθρώπους που αγωνίζονται για μας…Τους Ανθρώπους του Συστήματος Υγείας…Ας ακουστεί το χειροκρότημα μας σε κάθε Νοσοκομείο και κάθε σημείο παροχής Υγείας για να τους δώσουμε κουράγιο για τις μέρες που ακολουθούν! Και όχι μόνο …όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν αυτή την περίοδο για εμάς!».

Κοινοποιήστε το όλοι

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ