Η αποφυλάκιση του Χάρι έχει γεμίσει χαρά την Υπατία στη σειρά Η Παραλία της ΕΡΤ1, η οποία του εξομολογείται ότι είναι έγκυος.

Ωστόσο η αντίδρασή του στο ευχάριστο αυτό γεγονός δεν είναι αυτή που περίμενε η Υπατία με αποτέλεσμα η σχέση τους να δοκιμάζεται για ακόμα μια φορά.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.
Έπειτα από την πρόσφατη συζήτηση του Λοΐζου και του Καραχάλιου, ο Λοΐζος σπεύδει να ξεκόψει κάθε επαφή με τον Τόμι καθώς αντιλαμβάνεται ότι η αποκάλυψη της σχέσης τους θα τον έβαζε σε θανάσιμο κίνδυνο.
Η Υπατία και ο Χάρι, πριν επιστρέψουν στα Μάταλα, επισκέπτονται το πατρικό σπίτι του Χάρι στην Αθήνα. Καθώς τακτοποιούν το σπίτι ο Χάρι μοιράζεται με την Υπατία τις παιδικές του αναμνήσεις και οι δύο τους έρχονται ακόμα πιο κοντά.
Η ανακάλυψη κάποιων επίσημων εγγράφων που αγνοούσε ο Χάρι, μέχρι τον θάνατο της μητέρας του, θα κάνει το ζευγάρι να συνειδητοποιήσει ότι υπάρχουν μυστικά που παραμένουν ακόμα κρυμμένα σχετικά με το παρελθόν του Χάρι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.