Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά: Η Λεώνη τελικά είναι μάγισσα; Η φωτογραφία Σοκ

0
834

Η “Μάγισσα” έρχεται με έναν δεύτερο καθηλωτικό κύκλο επεισοδίων στον ΑΝΤ1. Η Λεώνη, που υποδύεται η Γιούλικα Σκαφιδά είναι τελικά μάγισσα;

Μάνη 1710. Στην ατέρμονη πάλη για δύναμη και επιρροή, μια απρόβλεπτη σύγκρουση γεννιέται. Η σύγκρουση του ορατού κόσμου με τον αόρατο, της πραγματικότητας με τη φαντασία, της πίστης με την αμφιβολία.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Η Γιούλικα Σκαφιδά θα υποδυθεί την Λεώνη. Μια πλανόδια ηθοποιό, που τριγυρνάει με τον θίασό της σε πόλεις και χωριά. Η συνάντησή της με την Πανδώρα, που θα την υποδυθεί η Μαρία Κίτσου, θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο ρόλος της Μαρίας Κίτσου, ως Πανδώρα Μοντιλιάνι, αναμένεται να φέρει αναταραχές στην Μάνη του 1710, ενώ η ίδια θα αναμετρηθεί με την Λεώνη, η οποία φαίνεται να γνωρίζει ένα μεγάλο μυστικό.

Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και σε ένα από αυτά, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος φρόντισε να μας δώσει ένα μικρό σπόιλερ για τον ρόλο της Γιούλικα Σκαφιδά.

Βλέπουμε την ίδια με φωτιές στα χέρια να έχει έναν ρόλο ιδιαίτερο, παραπέμποντας σε μάγισσα. Ακόμη, μέσα από τις πληροφορίες που έχουμε, δεν ξέρουμε αν θα είναι μάγισσα του καλού ή του κακού, αλλά μία ρήξη με την Πανδώρα (Μαρία Κίτσου), θα την έχει.

H Γιούλικα Σκαφιδά είχε δηλώσει για τον ρόλο της, στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη νέα σεζόν, σχετικά με τον ρόλο της στη “Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά”: «Είναι μία ηρωίδα απόκοσμη, με περίεργες συνήθειες, μεταφυσικά χαρακτηριστικά αλλά πολύ ανθρώπινη. Θα της δώσω ψήγματα ανθρωπιάς, καλοσύνης και ευαισθησίας, όσο σκοτεινή κι αν είναι κι όσο κι αν την μισούν οι υπόλοιποι ήρωες της σειράς, ελπίζω εσείς να την αγαπήσετε γι’ αυτό της το σκοτάδι».

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ