O Ισίδωρος και ο Μάνος φαίνεται να είναι πολύ σκληροί αντίπαλοι για την Μυρτάλη, η οποία θα δει τα πάντα να διαλύονται γύρω της, στην Γη της Ελιάς.
Με μεγάλη εμπειρία και σκακιστικές κινήσεις ο Ισίδωρος έπαιξε το παιχνίδι της Μυρτάλης, καταφέρνοντας να πάρει αυτό που τελικά ήθελε.
Η Μυρτάλη έπεσε στην παγίδα του Δημοσθένη και πήρε ένα τόσο μεγάλο δάνειο. Και οι δυο όμως βρίσκονται πολύ πίσω από τον Ισίδωρο ο οποίος είχε προνοήσει για τα πάντα. Όταν η Μυρτάλη βρέθηκε σε δυσχερή οικονομική θέση ο Ισίδωρος πλήρωσε το μερίδιο της, παίρνοντας με αυτό τον τρόπο το 51% των μετοχών της εταιρείας, κάτι που τον καθιστά πλέον το απόλυτο αφεντικό.
Η επόμενη κίνηση του Ισίδωρου είναι να παραχωρήσει όλο το ποσοστό του στον Μάνο, μετατρέποντας τον πλέον στο νούμερο ένα πρόσωπο της εταιρείας.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.
Από την άλλη, η Μυρτάλη εκτός την οικονομική καταστροφή, καλείται να αντιμετωπίσει και τα πολλαπλά ανοιχτά μέτωπα που έχει ανοίξει.
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας
και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.