Η Γη της Ελιάς – Νέο πρόσωπο: Αυτός είναι ο παιδεραστής

0
489

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Λευτέρης Ζαμπετάκης είναι το νέο πρόσωπο στην επιτυχημένη σειρά «Η Γη της Ελιάς» του Mega.

Σημειωτέον ότι ο ηθοποιός παίζει και σε μια ακόμη σειρά της τηλεόρασης αυτή τη σεζόν, καθώς έχει το ρόλο του Μάνου στην αγαπημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης που εμφανίστηκε στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς « Η Γη της Ελιάς» υποδύεται ένα παιδεραστή. Ο ηθοποιός εντάσσεται στη νέα ιστορία που έχει γράψει η Βάνα Δημητρίου κι έχει να κάνει με μια υπόθεση παιδεραστίας.

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης που υποδύεται τον Κυριάκο κακοποιεί την ανήλικη κόρη του. Κάποια στιγμή γίνεται αντιληπτός από τον πεθερό του ο οποίος ζητεί τη βοήθεια του αδερφικού του φίλου Λυκούργου Μπράτη. Ο τελευταίος υπόσχεται να τον βοηθήσει και ξεκινάει την έρευνα του κρατώντας ενήμερο -όπως θα δούμε- και τον εισαγγελέα της περιοχής.

Ποιος είναι ο Λευτέρης Ζαμπετάκης
Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Κρήτη και τη Νέα Υόρκη. Σπούδασε οικονομικά στο La Verne, αντικείμενο με το οποίο όμως δεν ασχολήθηκε ποτέ. Είναι αριστούχος της σχολής του εθνικού θεάτρου και της θρυλικής σχολής υποκριτικής της Νέας Υόρκης Stella Adler. Έχει παίξει σε δεκάδες παραστάσεις και σειρές στην Ελλάδα και Κύπρο και έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς ηθοποιούς μεταξύ των οποίων και με τους Κάτια Δανδουλάκη, Μιμή Ντενίση, Δάνη Κατρανίδη, Τάσο Χαλκιά, Χρύσα Ρώπα, Μάρω Κοντού , Κώστα Βουτσά, Κατιάνα Μπαλανίκα και Γρηγόρη Βαλτινό.

Στην Κύπρο έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές που είχαν μεγάλη επιτυχία : “Μοιραία φεγγάρια”, “Πέτρινο ποτάμι”, “Καταιγίδα”, “Μπρούσκο”, Ζωή μου”, “Το δαχτυλίδι της φωτιάς”, “Την τύχη μου μέσα”.

Ο Λευτέρης Ζαμπετάκης παράλληλα με την ηθοποιία είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και το μεγάλο πάθος του, εκτός από το θέατρο, είναι το γράψιμο και η ποίηση. Το «Ψυχής μου κύματα» είναι η πρώτη ποιητική συλλογή του, που τη χαρακτηρίζει ως «προσωπική κατάθεση» με αυτοβιογραφικά στοιχεία.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 124-125 (Περίληψη και φωτογραφίες)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ: ΒΡΕΧΕΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΕΟΠΟΛΗ




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΥΡΤΑΛΗΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΒΕΙ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΥΤΟΝ ΒΟΛΙΔΟΣΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΜΑΝΑ;




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ




Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Γη Της Ελιάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Γη Της Ελιάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Γη Της Ελιάς




ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ