Μία δραματική ιστορία με πάθη, λάθη, βεντέτες και δίψα για δικαίωση στο πρόγραμμα του MEGA.
Ο Μάνος, ενώ πάντα και παντού διατυμπάνιζε πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της, πλέον, μετά και από τις πιέσεις που δέχθηκε έχει αλλάξει γνώμη. Αλλάζει στάση απέναντι στην Αντιγόνη και δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Κάνει λοιπόν το πρώτο πρόσωπο και συμφιλιώνεται μαζί της. Εκείνη φυσικά άλλο που δεν θέλει…

Ο Ισίδωρος είναι πολύ χαρούμενος που βλέπει τα δύο παιδιά να τα βρίσκουν μεταξύ τους. Εξάλλου έκανε μεγάλο αγώνα για να το καταφέρει.
Η σχέση τους πλέον είναι αχώριστη και δείχνει καλύτερα από ποτέ.
Για πόσο θα κρατήσει αυτό όμως; Είναι άραγε αυτό το πραγματικό πρόσωπο του Μάνου ή η όλη ξαφνική αλλαγή κρύβει κάτι;
Ο Μάνος έχει το δικό του σχέδιο για τον Ισίδωρο. Και θα χρειαστεί την βοήθεια της Αντιγόνης. Έτσι εξηγείται η αλλαγή της στάσης του Μάνου απέναντι στην Αντιγόνη.
Αλλά και η Αντιγόνη χωρίς ποια τον πρώτο ενθουσιασμό που πήγε στο σπίτι του Ισίδωρου, έχουν επιστρέψει στο μυαλό της οι εκδικητικές τάσεις που είχε όταν πρωτοήλθε.

Θα δούμε μια πολύ παράξενη συμμαχία και αυτός που θα πιαστεί στον ύπνο είναι ο Ισίδωρος, που είναι ήσυχος ότι τα παιδιά του πλέον είναι αγαπημένα.
Θα πιαστεί αδιάβαστος και αυτήν την φορά θα την πληρώσει πολύ άσχημα….
Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα δούμε έπειτα από αυτή την εξέλιξη;
Η Δώρα Χρυσικού στην «Ελένη»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Τα δύο αδέρφια στη «Γη της Ελιάς», ο Μάνος κι η Αντιγόνη έρχονται ολοένα και πιο κοντά. Μολονότι ο Μάνος δεν την ήθελε καθόλου όταν είχε πρωτοεμφανιστεί στη ζωή του, τελικά αρχίζει σταδιακά να αλλάζει γνώμη για εκείνη.
Ο Μάνος κι η Αντιγόνη συμμαχούν και μέρα με τη μέρα γυρνούν την πλάτη τους στον Ισίδωρο. Όλα ξεκινούν όταν ο ίδιος ο Ισίδωρος προτείνει στην Αντιγόνη να μετακομίσει στο σπίτι τους. Εκείνη με χαρά δέχεται πηγαίνοντας κάποια δικά της πράγματα. Ο Μάνος έρχεται σε έντονη σύγκρουση με τον πατέρα του κι αρχίζει να αντιδρά.

Γρήγορα, όμως, θα δεθεί με την Αντιγόνη και θα αρχίσει να τη βλέπει αλλιώς. Ο Μάνος δε θα αργήσει να αγκαλιάσει την αδερφή του και να υποδεχτεί την Αντιγόνη ως μέλος της οικογένειας στη «Γη της Ελιάς». Ο Ισίδωρος χαίρεται που τα παιδιά του αρχίζουν να τα πάνε καλά. Ωστόσο, τα δύο αδέρφια δε θα αργήσουν να συμμαχήσουν εναντίον του.
Μάνος και Αντιγόνη έρχονται κοντά – Κοινός στόχος ο Ισίδωρος;
Ο Ισίδωρος φτάνει στα όριά της την Αντιγόνη κι ο Μάνος την υποστηρίζει. Η Αντιγόνη αρχίζει να συζητά περισσότερο με τον Μάνο και εκφράζει τα παράπονα για τον πατέρα τους σε εκείνον. Ο Μάνος προσπαθεί να την καθησυχάσει. Στέκεται δίπλα της σαν πραγματικός αδερφός. Αυτή η ξαφνική συμπάθεια, μήπως, όμως, κρύβει κάτι άλλο από πίσω;

Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς αναμένονται ακόμη πιο καταιγιστικές κι οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη!
Η Γη της ελιάς πίσω από τις κάμερες και πολλά άλλα (22)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ
Στο προηγούμενο επεισόδιο:
Η Χάιδω παίρνει ένα περίστροφο γεμάτο σφαίρες και πηγαίνει να βρει τον Βαφέα. H Μαργαρίτα δανείζεται χρήματα από την Αθηνά για να αποζημιώσει τον σεφ.
Το δέσιμο του Αλέξη με τον Νικήτα είναι μεγάλο και η επιστροφή τού αδελφού του στη Θεσσαλονίκη τον στενοχωρεί και τον γεμίζει πόνο. Ο Στάθης πηγαίνει με την Εύα στα χωράφια που κληρονόμησε εκείνη στο Πόρτο Κάγιο και μετά τρώνε μαζί σε μια ταβέρνα.

Επεισόδιο 154 Β – Κυριακή
Η Μυρτάλη αποφασίζει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο. Η Αρετή συνεχίζει να πιέζει τον Στάθη να τα βρουν, αλλά εκείνος εμμένει στη στάση του και ξεκινά να φλερτάρει την Εύα. Η Αντιγόνη εκθέτει τον Δημήτρη για τα ψέματα που της έχει πει και το ζευγάρι οδηγείται για μια ακόμη φορά στον χωρισμό. Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια
Η Άννα ενημερώνει τον Αποστόλη για τα σχέδιά της με τα θερμοκήπια, αλλά εκείνος έχει σθεναρές αντιρρήσεις. Ο Ιάκωβος συγκρούεται με την Αναστασία για ζητήματα ηθικής και, παρά τις προσπάθειές του, δεν την πείθει πως μια πιθανή σχέση του με την Αθηνά δεν θα προκαλούσε αντιδράσεις.
Ηθοποιοί
Η Γη της Ελιάς – Κυριακή 27/2/2022





