Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του Έρωτα Φυγά, απόψε στον ΑΝΤ1, η Ντάνη Γιαννακοπούλου έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Η τηλεοπτική Αλεξάνδρα του Έρωτα Φυγά και κατά κόσμον ταλαντούχα Ντάνη Γιαννακοπούλου, ανέβασε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Έρωτα φυγά γράφοντας δυο λόγια καρδιάς για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Έρωτα Φυγά, με νέα επεισόδια απόψε στον ΑΝΤ1!
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.
Συγκεκριμένα, κάτω από την ανάρτηση της, η ηθοποιός έγραψε: «Tην αγαπώ πολύ αυτη την σειρά. Ίσως γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ, ίσως γιατί άνθισε κόντρα στα προγνωστικά, ίσως γιατί την αγαπήσατε πολυ εσείς, ίσως γιατί με “μεγάλωσε”. Ξεκινάμε σήμερα λοιπόν, ξανά, αλλά με μεγαλύτερη χαρά, περίσσιο ενθουσιασμό και γεμάτοι ευγνωμοσύνη για την τύχη της.Σήμερα, στον @ant1tv στις 21.00! Και καθε Πέμπτη και Παρασκευή! Από εμένα, μια τεράστια αγκαλιά! Περιμένω εντυπώσεις!».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.