Άγιος Έρωτας: Θρήνος στη Στέρνα – Η Πετρούλα ξεψυχά

0
99
Άγιος Έρωτας: Θρήνος στη Στέρνα - Η Πετρούλα ξεψυχά

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας», η Πετρούλα αφήνει την τελευταία της πνοή τη στιγμή που έρχεται αντιμέτωπη με το μεγάλο μυστικό του Νικόλαου και της Χλόης.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.

Την ίδια ώρα, η δίκη του Παύλου εξελίσσεται με τρόπο που κανείς δεν περίμενε.

Άγιος Έρωτας: Η αποκάλυψη της Μαρίνας Ψάλτη για το μεγάλο φινάλε – «Άρχισα να ανεβάζω παλμούς»

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο.

Άγιος Έρωτας: Ο Παύλος παθαίνει έμφραγμα

Ο Κλεάνθης συμφιλιώνεται με τον Χάρη, ενώ η Πόπη και ο Γιάννος ετοιμάζονται να το σκάσουν στο εξωτερικό μαζί με την Ελευθερία.

Άγιος Έρωτας: Σκηνή που ΔΕΝ αντέχεται –Τα λόγια της Σμαρώς πάνω από τον νεκρό Κλεάνθη

Η Χλόη, μαθαίνοντας από τον πατέρα Νικόλαο ότι η υγεία της Πετρούλας διαρκώς χειροτερεύει, αποφασίζει να της πει την αλήθεια για την πατρότητα του μικρού Κυριάκου.

Άγιος Έρωτας: Ανατροπή! Ο Ανδρέας σώζει τη Χριστίνα από το εκτελεστικό απόσπασμα

Εν τω μεταξύ, η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή, καθώς ο εισαγγελέας προτείνει την αθώωσή του, μετά την ομολογία της Χριστίνας για το φόνο της Κατρίν. Την ίδια ώρα, ο Κλεάνθης προβαίνει σε μια κίνηση απελπισίας, προκειμένου να φέρει πίσω στη Στέρνα την Ελευθερία.

Η Πετρούλα αφήνει την τελευταία της πνοή στα χέρια του πατέρα Νικόλαου κι αυτός καταρρέει. Πριν «φύγει», όμως, η Πετρούλα, η Φανή ακούει μια συνομιλία μητέρας και γιου, που τη σοκάρει.

Το τέλος της Πετρούλας αναμένεται να χαρίσει μια βαθιά αίσθηση λύτρωσης, αλλά ταυτόχρονα να αποτελέσει την πιο συγκλονιστική και σπαρακτική στιγμή της φετινής σεζόν.

Άγιος Έρωτας: Τα 2 τελευταία επεισόδια της χρονιάς (49–50) – Ο φονικός σεισμός κλείνει τη Στέρνα

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα  Άγιος Έρωτας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα  Άγιος Έρωτας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ