Άγιος Έρωτας: H Θάλεια μια πολύτεκνη και πολύ βασανισμένη μητέρα

0
535

Σε συνέντευξη της στον Τηλεθεατή η ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στη νέα της τηλεοπτική δουλειά.

Η δυναμική Υβόννη από τους Παγιδευμένους, γίνεται πολύτεκνη και πολύ βασανισμένη μητέρα στον Άγιο Έρωτα, ενώ παράλληλα σκηνοθετεί την παιδική παράσταση “η Μάσα και ο αρκούδος”.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.

“Οι μικροί θεατές είναι πιο απαιτητικοί”

Σύμφωνα με τον Τηλεθεατή, με σπουδές σκηνοθεσίας στο Πανεπιστήμιο Πολιτισμού της Μόσχας και υποκριτική στο Κρατικό Πανεπιστήμιο Κινηματογράφου της Μόσχας η Ταμίλα Κουλίεβα μεταφράζει και προσαρμόζει έργα, σκηνοθετεί, ενώ παράλληλα παίζει στο σανίδι ή στην οθόνη με τους ρόλους. Μπορεί να ερμηνεύσει μια καλόκαρδη και ακέραιη γυναίκα όσο και μία δολοπλόκα και χωρίς ηθικούς φραγμούς ηρωίδα.

Αφήσατε πίσω σας μία πολύ επιτυχημένη σειρά, τους Παγιδευμένους, που κράτησε δύο σεζόν.
Η σειρά παίχτηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Την αγκάλιασε ο κόσμος. Ο ρόλος μου είχε πολύ ενδιαφέρον γιατί ήταν μία γυναίκα δυναμική που δεν το ήξερε. Είχα να κάνω με μία γυναίκα που μπορούσα να την κατανοήσω και να την στηρίξω από την πλευρά μου ως ηθοποιός.

Φάνηκε ότι πέρα από την διανομή των ρόλων δέσατε και όλοι οι ηθοποιοί μεταξύ σας.
Αυτό ακριβώς. Έχει μεγάλη σημασία να δένει η ομάδα, να δένει το καστ, να κουμπώνει ο προσωπικός πολιτισμός του κάθε ηθοποιού, να είναι όλοι στο ίδιο μήκος κύματος.

Οπότε νομίζω ότι υπηρετήσαμε όλοι μαζί αυτή την πλοκή κι αυτή την ιστορία η οποία όντως γράφτηκε μία μαεστρία -θα έλεγα και η ηρωίδα μου-. Επειδή ολοκληρώθηκε η σειρά θέλω να την αφήσω για να πάω παρακάτω και υποκριτικά.

Οπότε “αντίο” στην Υβόννη…

Τους ρόλους μου τους αντιμετωπίζω σαν να είναι φίλοι μου και νιώθω ότι πρέπει να απομακρυνθώ για να πάω σε έναν άλλον άνθρωπο, να δω τον τρόπο με τον οποίο θα τον αντιμετωπίσω, να δω που μπορώ να ακουμπήσω τα δικά μου τα ερωτήματα, τα δικά μου πράγματα που με απασχολούν και να ασχοληθώ εκ νέου με ένα καινούριο πρόσωπο.

Μιλήστε μας για την ηρωίδα που ενσαρκώνετε στον Άγιο Έρωτα.
Είμαι η Θάλεια, μητέρα τεσσάρων παιδιών. Μία από τις κόρες της εγκλωβίζεται σε έναν απαγορευμένο έρωτα. Και με την κόρη θα βιώσει πολλά αλλά και προσωπικά.

Ο ρόλος είναι εξαιρετικός. Έχει πάρα πολλές αλλαγές, διακυμάνσεις, εκπλήξεις. Είναι για έναν ηθοποιό ευκαιρία γιατί έχει πράγματα να ερμηνεύσει.

Προβάλλεται ήδη το τρέιλερ της σειράς. Μία φιλόδοξη παραγωγή με πολλά δυνατά ονόματα…
Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Δανάη Παππά, Γιάννης Τσορτέκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μαρίνα Ψάλτη, Θανάσης Κουρλαμπάς… Ο Δημήτρης Παπανικολάου που θα κάνει το σύζυγό μου είναι πρώτη φορά που κάνει τηλεόραση. Είναι εξαιρετικός ηθοποιός και συνεργάτης. Γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια γιατί είχαμε συναντηθεί θεατρικά στο παρελθόν.

Μπήκε στη ζωή σας και η “Μάσα και ο αρκούδος”. Σκηνοθετείτε παράλληλα με την υποκριτική, αλλά πως είναι να σκηνοθετείς για παιδιά;
Ναι έχω σκηνοθετήσει και μεταφράσει έργα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για παιδικό θέατρο που οι μικροί θεατές είναι πάντα πολύ πιο απαιτητικοί και πιο δύσκολοι, γιατί δεν μπορείς να τους ξεγελάσεις.

Και πως μπορείς να τους κερδίσεις κάποιος;
Μόνο με την αλήθεια και προσφέροντας ένα θέαμα που θα έχει ενδιαφέρον, ένα γρήγορο ρυθμό, μία υπόθεση που θα κρατήσει την προσοχή των παιδιών.

Επιδιώκω από την πλευρά μου να περάσω και κάποια μηνύματα που θεωρώ ότι είναι απαραίτητο. Μου αρέσει πάρα πολύ το παιδικό θέατρο γιατί αφήνει πολύ μεγάλο περιθώριο για φαντασία και με κάνει κι εμένα λίγο παιδί.

Σας έρχονται μνήμες από τα δικά σας παιδικά χρόνια;
Ναι, μπαίνω στη διαδικασία να θυμηθώ και εγώ τις δικές μου πρώτες εντυπώσεις. πως ήμουν εγώ παιδί για να μπορέσω να συνομιλήσω με τους μικρούς μας θεατές.

Η “Μάσα και ο αρκούδος” βασίζεται σε κινούμενα σχέδια που έχουν τεράστια επιτυχία παγκοσμίως κι εμείς από την πλευρά μας έπρεπε να κρατήσουμε την ατμόσφαιρα αυθεντική και την ουσία αυτής της ιστορίας, οπότε όταν ακούμε από τα παιδιά που έρχονται να δουν την παράσταση ότι οι ήρωες, είναι σα να κατέβηκαν από την οθόνη νιώθουμε πολύ μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.

Με τόσα που κάνετε μπορείτε να απολαύσετε μία παράσταση ή μία σειρά ως θεατής;
Πολύ εύκολα! Είμαι πάρα πολύ καλοπροαίρετος θεατής και στην τηλεόραση και στο θέατρο.

Το θέμα είναι αν αυτό που βλέπω μπορεί να με κάνει να γίνω θεατής, να με εισέλθει στον κόσμο της ιστορίας που παρουσιάζεται. Αν δε συμβαίνει αρχίζω και παρατηρώ τα πάντα αλλά σίγουρα παράλληλα υπάρχει και μία επαγγελματική μάτια.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα  Άγιος Έρωτας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα  Άγιος Έρωτας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ