Άγιος Έρωτας: Αποκάλυψη ΣΟΚ Γκοτσόπουλου για το φινάλε της σειράς

0
585

Καλεσμένος στην εκπομπή “Super Κατερίνα” βρέθηκε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχημένη σειρά του Alpha “Άγιος Έρωτας” και δεν δίστασε να δώσει ένα αποκαλυπτικό spoiler!

Άγιος Έρωτας: Άγρια σύγκρουση Μάρως – Δώρας για τα μάτια του Αργύρη

Ενσαρκώνοντας τον πατέρα Νικόλαο, ο Γκοτσόπουλος προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους για όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια, ωστόσο δεν μπόρεσε να κρύψει ότι μέχρι το φινάλε της σεζόν μας περιμένουν μεγάλες ανατροπές.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.

Άγιος Έρωτας: Αποκάλυψη-βόμβα από τον Γκοτσόπουλο για τον ρόλο του Νικόλαου

«Ο πατέρας Νικόλαος θα κάνει όλες τις ενέργειες για να είναι μαζί με τη Χλόη», είπε αρχικά ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και σε ερώτηση για τον Παύλο Μαρκόπουλο απάντησε:

Άγιος Έρωτας: Το τραγικό μέλλον της Χριστίνας – Η θυσία και τα βασανιστήρια

«Δεν μπορώ να σας πω αν θα μπει φέτος ή του χρόνου φυλακή. Θα πληρώσει όμως και θα πληρώσει με χειρότερο τρόπο. Ο ρόλος θα συνεχίσει να υπάρχει και του χρόνου, αλλά δεν ξέρω με ποιον τρόπο, θα το δείτε αυτό. Το κοινό θα νιώσει μια δικαίωση».

Άγιος Έρωτας: Σπαραγμός στη Στέρνα – Η Σοφία ρίχνει την Αναστασία από το παράθυρο!

Άγιος Έρωτας ΣΟΚ: Ο Χάρης στη φυλακή – Παραδίνεται για τον φόνο του Βλάσση

Σχετικά με το αν η Δώρα θα αποκαλύψει στη Χλόη πως είναι αδερφές, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος επεσήμανε: «Δεν είμαι καθόλου καλός στο να δίνω spoiler γιατί αν μιλήσω θα γίνει καταστροφή».

Άγιος Έρωτας Ανατροπή ΣΟΚ: Η Χριστίνα στρέφεται ενάντια στον Παύλο – Πόλεμος χωρίς επιστροφή

Όταν ρωτήθηκε αν ο ρόλος του έχει επηρεάσει τη σχέση του με τη θρησκεία, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος απάντησε: «Δεν έχει αλλάξει. Ποιος μπορεί να πει ότι πιστεύει και ότι δεν πιστεύει. Πηγαίνω στην εκκλησία τις γιορτές. Πιστεύω πάρα πολύ ότι δεν είμαστε μόνοι μας, δεν είμαστε ανεξάρτητα όντα τα οποία δεν έχουν σχέση με κανέναν άλλον. Είμαστε κύτταρα κοινά ενός ανώτερου όλου. Και αυτό το κοινό είναι ευδιάκριτο παντού».

Άγιος Έρωτας: Δείτε πρώτοι τα 5 επόμενα συγκλονιστικά “Επεισόδια 136, 137, 138, 139, 140” από Δευτέρα 16 έως και την Παρασκευή 20 Ιουνίου

«Δεν διαβάζω σχόλια στα social media, δεν έχω twitter γιατί είναι απρόσωπο και δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου. Με ενδιαφέρει να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Με φωνάζουν “πάτερ” στον δρόμο, σε σημείο που το πρώτο διάστημα έλεγα “κοίτα να δεις πώς από Λάμπρος, έγινα πάτερ”, Αυτή είναι η επιτυχία ενός ηθοποιού και μιας δουλειάς», κατέληξε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Άγιος Έρωτας: Δείτε πρώτοι τα 3 επόμενα συγκλονιστικά “Επεισόδια 141, 142, 143” από Δευτέρα 23 έως και την Τετάρτη 25 Ιουνίου

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα  Άγιος Έρωτας Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα  Άγιος Έρωτας

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ