Φανατική τηλεθεάτρια του Survivor 4 είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και συχνά σχολιάζει διάφορα γεγονότα. Χθες ωστόσο, έγινε έξαλλη με τον Αλέξη Παππά και την άσχημη συμπεριφορά του προς δυο συμπαίκτριες του.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Μπλε ομάδας πέταξε απίστευτο καρφί στην Άννα Μαρία, λέγοντας πως κοιμάται με τον Νίκο Μπάρτζη και έχει έρθει πολύ κοντά μαζί του και δεν σκέφτεται τον σύντροφο της που βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα. Αποτέλεσμα της επίθεσης αυτή… να ξεσπάσει σε κλάματα μπροστά στην κάμερα η παίκτρια, καθώς όπως είπε τίποτα από όλα αυτά που την κατηγόρησε δεν ισχύει.
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν που παρακολουθούσε το χθεσινό επεισόδιο, θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια, καθώς είχε γίνει έξαλλη με την συμπεριφορά του Αλέξη Παππά.
Όπως σχολίασε προσπαθεί να βγει από πάνω, καθώς καταπάτησε κανόνες του Survivor 4 και προσπαθεί να δικαιολογηθεί με όποιον τρόπο μπορεί με αποτέλεσμα να ξεστομίζει κατηγορίες που ξεπερνούν κάθε όριο.
«Ο Παππάς πέραν του ότι έχει “καταπατήσει” τους κανόνες του παιχνιδιού, τώρα προσπαθεί να βγει από πάνω. Για να μπορέσει να δικαιολογηθεί με όποιον τρόπο, ξεστομίζει τέτοιες κατηγορίες προς την Άννα-Μαρία και την Ελευθερία, που ξεπερνούν κάθε όριο. Το θεωρώ ανήθικο», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.