🔴 Η νέα αστυνομική σειρά του ΣΚΑΪ, «Αντώνιος και Κλεοπάτρα», αρχίζει να παίρνει μορφή, με την υπογραφή του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου. Τρεις γνώριμοι ηθοποιοί από τη «Γη της Ελιάς» περνούν στη νέα παραγωγή, η οποία θα συνδυάζει μυστήριο, αστυνομικές υποθέσεις και συνεχείς ανατροπές.🔴
💔 Αντώνιος και Κλεοπάτρα: Οι 3 ηθοποιοί από τη Γη της Ελιάς στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ 💔
Από τη Γη της Ελιάς στο Αντώνιος και Κλεοπάτρα – Οι 3 ηθοποιοί που αλλάζουν κανάλι
🎬 Δες όλα τα Spoilers στο YouTube!
Η «Γη της Ελιάς» ετοιμάζεται να ρίξει οριστικά αυλαία, όμως τρεις από τους ηθοποιούς που ξεχώρισαν μέσα από την επιτυχημένη σειρά του MEGA φαίνεται πως δεν αποχαιρετούν για πολύ το τηλεοπτικό κοινό.
Την ώρα που το μεγάλο φινάλε της σειράς πλησιάζει, η νέα παραγωγή του Ανδρέα Γεωργίου, της Βάνας Δημητρίου και του Κούλλη Νικολάου αρχίζει να παίρνει μορφή. Ο τίτλος της είναι «Αντώνιος και Κλεοπάτρα» και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει την επόμενη τηλεοπτική στέγη για τρία πολύ γνώριμα πρόσωπα από τη Μάνη.
Η Ειρήνη Τάσσου, ο Μάριος Μαριόλος και ο Μίλτος Χαρόβας φέρονται να μετακομίζουν από τη «Γη της Ελιάς» στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ, σηματοδοτώντας ουσιαστικά ένα νέο ξεκίνημα μετά το τέλος της μεγάλης παραγωγής του MEGA.
Ακολούθησε το Diavaseto.gr σε όλα τα social media
Νέα επεισόδια, spoilers, τηλεοπτικές εξελίξεις και αποκλειστικότητες από τις αγαπημένες σου ελληνικές σειρές.
Βρες μας παντού