Σοκ και ανατροπές έρχονται να ταράξουν τα πάντα στο «Grand Hotel», με μια απαγωγή που ξεφεύγει από κάθε έλεγχο και αποκαλύπτει σκοτεινά κίνητρα. Συμμαχίες που κανείς δεν περίμενε σχηματίζονται, ενώ τα χρήματα και η απελπισία οδηγούν τους ήρωες σε επικίνδυνα παιχνίδια εξουσίας. Ο μικρός Γεώργιος γίνεται το επίκεντρο μιας καταιγιστικής εξέλιξης, όπου κανείς δεν είναι αθώος και τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται…
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Grand Hotel θα τα βρίσκεις εδώ.
Η Σοφία ενώνει τις δυνάμεις της με την Ελένη, κλείνοντας μια επικίνδυνη συμφωνία. Μη μπορώντας να δεχτεί ότι ο γιος της θα φύγει στο εξωτερικό με τον Αλέξανδρο, η Σοφία αποφασίζει να κινηθεί άμεσα.
Έτσι, προτείνει στην Ελένη μια συμφωνία: εκείνη θα πάρει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ η ίδια θα εξασφαλίσει ότι το παιδί της θα παραμείνει κοντά της. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελένη φτάνει σε αυτό το σημείο, αφού έχει απαγάγει ξανά τον μικρό στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως ζητά 1 εκατομμύριο δραχμές.
Grand Hotel: Ο Βαγγέλης μαθαίνει το μεγάλο μυστικό του Χρόνη
Η εξαφάνιση του παιδιού προκαλεί πανικό, με την αστυνομία να ψάχνει απεγνωσμένα για στοιχεία. Την ίδια στιγμή, η Σοφία παραμένει ψύχραιμη, καθώς γνωρίζει την αλήθεια. Η Κυβέλη, μόλις ενημερώνεται από τον Χρόνη, δεν αργεί να στρέψει τις υποψίες της προς τη Σοφία.

Παράλληλα, ο Βλάσης δεν έχει καταφέρει να πείσει κανέναν για τις προθέσεις του. Ωστόσο, όταν πηγαίνει στο σπίτι του και βρίσκει την Ελένη με τον μικρό Γεώργιο στην αγκαλιά της, εξοργίζεται.

Grand Hotel: Ο Πέτρος μαθαίνει όλη την αλήθεια και γίνεται θηρίο
Η Ελένη σε φλας μπακ θυμάται μια στιγμή όπου ο Βλάσης της είχε αποκαλύψει πως η Σοφία τον είχε πλησιάσει για να απαγάγει το παιδί, αλλά εκείνος είχε αλλάξει και δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο.

Στο ίδιο φλας μπακ, η Ελένη θυμάται πώς, μετά από αυτή τη συζήτηση, είχε πάει η ίδια στη Σοφία, λέγοντάς της πως θα αναλάμβανε εκείνη το σχέδιο. Ζήτησε πολλά χρήματα, αλλά η Σοφία τής είπε ότι τα χρήματα θα προέλθουν από τα λύτρα. Τελικά, η Ελένη πλήρωσε την Τασία με τα χρήματα που της είχε δώσει ο Βλάσης. Η Τασία, παίρνοντας τα χρήματα, πήρε το παιδί από την κούνια του και το πήγε στην Ελένη.
Εκείνη, προσπαθώντας να τον επηρεάσει, του αποκαλύπτει όλο το σχέδιο με τη Σοφία και τα λύτρα, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως μια απελπισμένη μητέρα που έχει μετανιώσει. Ο Βλάσης όμως της ζητά να επιστρέψει άμεσα το παιδί και να εξαφανιστεί.

Όταν ο Βλάσης, επιστρέφει στο ξενοδοχείο ο Χρύσανθος του δίνει έναν φάκελο για να τον πάει στον Ντεσλόρ. Ο Βλάσης τον ανοίγει και είναι το σημείωμα για τα λύτρα.
Grand Hotel: Δείτε πρώτοι τα 8 νέα “Επεισόδια 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110” από Δευτέρα 20 έως και Τετάρτη 29 Απριλίου

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει: μετά το σημείωμα με τα λύτρα που έφτασε στα χέρια του, θα κάνει ο Βλάσης το σωστό και θα επιστρέψει το παιδί;




