Μικρή “παύση” κάνει απόψε το πρόγραμμα του ALPHA για τους φανατικούς των καθημερινών σειρών. Παρότι οι εξελίξεις σε «Άγιο Έρωτα» και «Να μ’ αγαπάς» είναι καταιγιστικές, το κανάλι αλλάζει ροή. Δείτε τι θα προβληθεί και πότε επιστρέφουν τα νέα επεισόδια.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ θα τα βρίσκεις εδώ.
Απόψε, 28/1, δεν θα προβληθούν νέα επεισόδια των επιτυχημένων σειρών του ALPHA «Άγιος Έρωτας» και «Να μ’ αγαπάς».
Παρότι οι εξελίξεις και στις δύο ιστορίες τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς, το κανάλι έχει αλλάξει το πρόγραμμα για το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ALPHA, στις 20:00 θα μεταδοθεί σε επανάληψη διπλό επεισόδιο από «Το Σόι σου», ενώ στις 22:00 θα προβληθεί η ελληνική ταινία «Μια Κυρία στα Μπουζούκια».
Ο «Άγιος Έρωτας» επιστρέφει αύριο, 29/1, στις 21:00 με νέο επεισόδιο, ενώ το «Να μ’ αγαπάς» θα προβληθεί ξανά με νέο επεισόδιο τη Δευτέρα, 2/2.
Άγιος Έρωτας: Ανατροπή! Ο Νικηφόρος ερωτεύεται την Μάρω
Τι θα δούμε αύριο στον Άγιο Έρωτα
Η Χλόη συγκρούεται με τον Αργύρη και τον Πέτρο, όταν ο πρώτος μαθαίνει ότι η μικρή Ελευθερία συναντήθηκε με τον Παύλο. Η Άννα συνειδητοποιεί με τρόμο πως είναι έγκυος και εξομολογείται στον πατέρα Νικόλαο ότι δεν είναι ευτυχισμένη στον γάμο της.
Η Σμαρώ λυγίζει από το πένθος για τον Κλεάνθη, ενώ ο Χάρης αποκαλύπτει άθελά του στην Αναστασία πως εκείνη δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί. Ο Νικηφόρος εκπλήσσεται όταν μαθαίνει ότι τρεις γυναίκες δραπέτισσες, κατάφεραν να φύγουν ανενόχλητες από τον οίκο ανοχής. Η Θάλεια ενημερώνεται πως επιτρέπονται επισκέψεις στη Σοφία, γεγονός που την αναγκάζει να συναντήσει ξανά τον Παύλο.
Άγιος Έρωτας: Σκηνή-βόμβα! Ο Παύλος αντικρίζει τη μητέρα του
Η Χλόη στρέφεται για ακόμη μία φορά στον πατέρα Νικόλαο για στήριξη, την ίδια στιγμή που ο Πέτρος και ο Στέφανος δέχονται πιέσεις από τους Ιταλούς. Κι ενώ ο Κυριάκος προειδοποιεί τη Δέσποινα για τις προθέσεις του Μαρκόπουλου, ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει στο Μαύρο Λιθάρι, φέρνοντας νέες αναταραχές.
