Να Με Λες Μαμά: Το σοκαριστικό παρελθόν της Αγγέλας

0
172
Να Με Λες Μαμά: Το σοκαριστικό παρελθόν της Αγγέλας

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στη νέα σειρά του Alpha «Να Με Λες Μαμά». Το σκοτεινό και βασανιστικό παρελθόν της Αγγέλας βγαίνει στο φως, φέρνοντας μαζί του μυστικά, πληγές και αλήθειες που θα καθορίσουν τις ζωές όλων των ηρώων. Η πορεία της ηρωίδας καθηλώνει, καθώς το κοινό θα γνωρίσει για πρώτη φορά τις θυσίες, τα λάθη και τις δραματικές αποφάσεις που την οδήγησαν μέχρι σήμερα.

Η καρδιά επιλέγει ποιον θα πει παιδί της!

Να με λες μαμά: Η Ιωάννα παγιδεύεται και πάλι σε τοξικό περιβάλλον

Η Ελένη Κοκκίδου υποδύεται την Αγγέλα Δελημάνη. Η Αγγέλα είναι η βιολογική μητέρα της Ξένιας (Μαρία Κίτσου) και ζει στο κέντρο της Αθήνας, κουβαλώντας ένα σκοτεινό παρελθόν που παραμένει κρυφό. Κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που εγκατέλειψε την κόρη της στο ίδρυμα, ούτε τι απέγινε στη συνέχεια της ζωής της. Από τη μέρα που άφησε την Ξένια δεν την έχει ξανασυναντήσει ποτέ. Ωστόσο, επειδή η θετή της οικογένεια είναι επώνυμη, η Αγγέλα ενημερώνεται διαρκώς για εκείνη μέσα από τον Τύπο και τα sites, αποδεικνύοντας πως η κόρη της δεν έφυγε ποτέ από το μυαλό της. Και τώρα, η μοίρα φροντίζει να τις φέρει ξανά κοντά, σε μια στιγμή που η Αγγέλα επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να τη δει έστω και μια φορά. Η ίδια, άλλωστε, βιώνει τις τελευταίες της ημέρες, αφού πριν λίγους μήνες διαγνώστηκε με κακοήθεια.

Να με λες μαμά: Γνωρίστε όλους τους ήρωες της σειράς

Στις τελευταίες αυτές στιγμές θα σταθεί πλάι στην κόρη της, μόνο που η Ξένια δεν θα γνωρίζει την αλήθεια: πως απέναντί της βρίσκεται η γυναίκα που την εγκατέλειψε και δεν θέλει ποτέ ξανά να αντικρίσει.

Η Αγγέλα έχει κακοποιηθεί από τον άντρα της. Η κακοποίηση πήγαινε μάλλον και στην κόρη. Και κάποια στιγμή τον σκοτώνει. Για αυτό και βρίσκεται στη φυλακή τόσα χρόνια! Στην συνέχεια, έδωσε για υιοθεσία την Ξένια προκειμένου να μην την δει ποτέ στη φυλακή.

Η Ελένη Κοκκίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και παραχώρησε μια ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου. Μεταξύ άλλων, οι δύο γυναίκες συζήτησαν για τη μητρότητα, αλλά και για τη νέα δραματική σειρά του Alpha, «Να με λες μαμά».

«Είναι δύσκολο θέμα. Συνέχεια διαβάζουμε για κακοποιήσεις παιδιών. Ακούμε και για μπούλινγκ μεταξύ των παιδιών. Αυτό με τους γονείς το ξέρουμε απλώς δεν έβγαινε προς τα έξω. Τα πράγματα έχουν γίνει πιο δύσκολα. Μέσα στις οικογένειες υπάρχει πολλή ένταση, πίεση. Οι γονείς είναι πιεσμένοι πολύ από την καθημερινότητά τους και ξεσπούν στα παιδιά. Αυτή η ιστορία είναι ακραία αλλά βγήκα ενδιαφέρον τον ρόλο μου.

Σε ερώτηση για το πόσο δύσκολο είναι για έναν ηθοποιό να προσεγγίζει ένα τέτοιο θέμα και να παίζει με ένα παιδί η ηθοποιός απάντησε: «Συνήθως είναι πολύ δύσκολο. Το συγκεκριμένο παιδί (η Ιωάννα Κοκοτά, η οποία υποδύεται τη μικρή Ιωάννα) μας άφησε άφωνους με τη συνεργασία. Και δεν έχουμε και πολλά παιδιά στην Ελλάδα που παίζουν καλά. Φαίνεται ότι είναι οι καινούργιες γενιές που είναι πιο ακομπλεξάριστα. Δεν είναι καθόλου στημένη, ψεύτικη, δημιούργησε μια καταπληκτική σχέση με τη Μαρία Κίτσου. Ήταν καταπληκτική στη πειθαρχία της, στο πώς ήξερε τα λόγια της ,ήταν καταπληκτική. Έχει βέβαια μία μάνα από πίσω, η οποία την έχει μάθει να είναι αυτό το καταπληκτικό παιδί. Πάντοτε υπάρχει μια μάνα από πίσω».

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Να με λες μαμά Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Να με λες μαμά

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ