H Mάγισσα: Η ημερομηνία πρεμιέρας του δεύτερου κύκλου

0
1165

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς “Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά” έρχεται γεμάτος ανατροπές στον ΑΝΤ1. Ποια είναι η ημερομηνία πρεμιέρας της;

O πρώτος κύκλος της σειράς, και ειδικά το ανατρεπτικό φινάλε, μας άφησαν πολλά ερωτηματικά σε σχέση με πρόσωπα και γεγονότα. Ο δεύτερος κύκλος, αναμένεται να δώσει απαντήσεις.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Η πρεμιέρα της σειράς, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου, όπως διαβάζουμε στη Real News, ενώ την ίδια εβδομάδα θα κάνουν πρεμιέρα και «Ο τιμωρός» με τον Δημήτρη Λάλο, η «Διάφανη αγάπη» με τον Μάρκο Παπαδοκωνσταντάκη, «Ο γιατρός» με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και η κωμωδία «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα».

Το Mega, από την πλευρά του, από τις 7 Οκτωβρίου θα προσθέσει τα νέα του «δυνατά χαρτιά» στη βραδινή μάχη, με το «Ταμπού» των Ανδρέα Γεωργίου-Βάνας Δημητρίου, την κωμική σειρά «Έχω παιδιά» και τον τρίτο κύκλο της σειράς «Maestro».

Όσα θα δούμε στον β’ κύκλο της σειράς «Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά»

Η σειρά θα ξεκινήσει με ένα άλμα στον χρόνο και θα μεταφερθούμε στη Μάνη του 1910. Εκεί, o Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του. Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε.

Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στη αρχή της ιστορίας.

Αμέσως μετά θα μεταφερθούμε στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου οι πρόγονοι Λασκαραίων και Γερακάρηδων θα δώσουν απαντήσεις μέσα από στοιχεία φωτιά. Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη κι ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ