Καθηλωτική αναμένεται η συνέχεια στη σειρά “Η Παραλία” με τον Γράντο να παίρνει την απόφαση να φύγει από την Κρήτη.

Την ίδια στιγμή, πραγματοποιείται η κηδεία του Νικήτα και η Νικολίνα πηγαίνει να τον αποχαιρετήσει, ενώ ο Δημητρός αποκτά πατρικά συναισθήματα για την Μαίρη.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.
Όλες οι εξελίξεις απόψε 21/5 στην Παραλία
Σε μια κηδεία, οι κάτοικοι του χωριού βρίσκονται συγκεντρωμένοι όλοι μαζί για τελευταία φορά αποδίδοντας φόρο τιμής σε ένα αγαπητό πρόσωπο της κοινότητας. Ο Παπά-Νικόλας τελεί το μυστήριο και ετοιμάζεται να παραδοθεί στην αστυνομία.
Ο Γράντος, όμως, συνειδητοποιώντας την επιθυμία του θετού του πατέρα αποφασίζει να φύγει από την Κρήτη. Αντίστοιχα ο Σήφης και ο Μαρκ επιβιβάζονται στο λεωφορείο για να φύγουν από τα Μάταλα αλλά μια ξαφνική συνάντηση με την Λόρα ίσως τους ανατρέψει τα σχέδια.
Ταυτόχρονα, στο Ηράκλειο ο Δημητρός αποδέχεται το παρελθόν της Μαίρης και αναπτύσσει πατρικά συναισθήματα για την ψυχίατρό του.
Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Παραλία Fans
Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Παραλία