Η αγωνία κορυφώνεται στα επόμενα επεισόδια στην “Παραλία” με τον Δημητρό να έχει ένα ανατρεπτικό μέλλον στη σειρά, που θα μας συγκλονίσει.

Η Νικολίνα, προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της και ο Διονύσης, θα την μεταφέρει ημιθανή στο νοσοκομείο. Όταν εκείνος λείψει για λίγο κι επιστρέψει, δεν θα την βρει εκεί και θα αρχίσει να την ψάχνει.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Παραλία θα τα βρίσκεις εδώ.
Στο μεταξύ, οι πληροφορίες του Γράντου ενεργοποιούν τον θυμό τόσο του Διονύση όσο και του Σήφη οι οποίοι αναμένουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις, ενώ την ίδια στιγμή ένα γράμμα από τον άλλο κόσμο αλλάζει όλα τα δεδομένα σχετικά με τον ένοχο της υπόθεσης δολοφονίας της Ρηνιώς.
Παράλληλα, το μέλλον του Δημητρού, αναμένεται ανατρεπτικό, σύμφωνα με το daddy-cool, αφού ο Δημητρός απελευθερώνεται από το ψυχιατρείο και φτάνοντας στα Μάταλα διαπιστώνει πως το πατρικό του σπίτι είναι εγκαταλελειμμένο, αφού η τύχη της Νικολίνας, αγνοείται.
Η Μαίρη, από την άλλη, επισκέπτεται τον Διονύση προκειμένου να τον ενημερώσει για την επιστροφή του Δημητρού στα Μάταλα εξιστορώντας του όλα τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα τόσο για τις αποκαλύψεις με τον Γράντο, όσο και για την αποκάλυψη της δικής της ταυτότητας, στον ίδιο.