Ο Μάρκος θα έρθει αντιμέτωπος με την αλήθεια στα επόμενα επεισόδια της Μάγισσας, αφού θα αποκαλυφθεί ότι ο Τζανής είναι πατέρας του βρέφους που δολοφονήθηκε.

Ο Μάρκος έχει φέρει πίσω στο Πύργο των Λασκαραίων την Θεοφανώ μαζί με το παιδί τους. Ο Τζανής, παραμένει εξαφανισμένος. Η πτώση των Λασκαραίων πλησιάζει και κάθε αλήθεια έρχεται στο φως.
Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.
Όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή, ο Μάρκος θα ανακαλύψει το ένοχο μυστικό του Τζανή και θα κάνει τα πάντα για να τον βρει. Θα πληροφορηθεί ότι το βρέφος που δολοφονήθηκε ήταν γιος του Τζανή και της Μεταξίας. Ο χωρισμός με την Μεταξία για εκείνον είναι μονόδρομος πια.
Στο μεταξύ, ο Μάρκος υποψιάζεται ότι ο Τζανής κρύβεται στον πύργο των Γερακάρηδων. Εκμεταλλεύεται τον Μισέλ και του ζητάει να μάθει αν ο Τζανής είναι εκεί στον πύργο τους. Παράλληλα, ο Αντρέι κάνει τα πάντα για να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων και θα συμμαχήσει γι’ αυτό, με τους Δραγουμάνους.
Ο Μάρκος θα νιώσει την απόλυτη ισοπέδωση και το μόνο που θα του δίνει δύναμη, θα είναι η Θεοφανώ και το παιδί τους. Όμως, η καρδιά της Θεοφανώς είναι δοσμένη μόνο στον Αντρέι, ο οποίος μέχρι τέλους θα την αγαπάει και θα την φροντίζει.