Η Μάγισσα: Το αντίο του Γιώργου Γάλλου

0
611

Η επιτυχημένη σειρά εποχής “Μάγισσα” του ΑΝΤ1, που έχει αγαπηθεί εξαιρετικά πολύ από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της, με τον Γιώργο Γάλλο, που αποτελεί έναν εκ των πρωταγωνιστών, να αποχαιρετά τους τηλεθεατές.

Συγκεκριμένα, ο σπουδαίος ηθοποιός, προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου (17/02) σε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, προκειμένου να ενημερώσει το τηλεοπτικό κοινό για το τέλος των γυρισμάτων.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Η Μάγισσα θα τα βρίσκεις εδώ.

Παράλληλα, ο ίδιος ευχαρίστησε δημόσια όλους τους συνεργάτες και τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Το αντίο του Γιώργου Γάλλου μετά το τέλος των γυρισμάτων της Μάγισσας

«Τέλος γυρισμάτων! Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” για αυτή τη μοναδική εμπειρία. Σε όλους.. Μπροστά και πίσω από τις κάμερες» έγραψε ο Γιώργος Γάλλος για το τέλος των γυρισμάτων της Μάγισσας, ο οποίος ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Αναστάση Ροϊλό σε μια από τις τελευταίες σκηνές που γύρισε.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Η Μάγισσα Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Η Μάγισσα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ