Έρωτας Φυγάς – Ο Ιάσονας βάζει τέλος στη ζωή του: «Μάνα…»

0
1689

Συγκλονιστικές αναμένονται οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο (7/11) του Έρωτα Φυγά με τον Ιάσονα να θέλει να βάλει τέλος στην ζωή του, καθώς θεωρεί ότι χάθηκε η μάνα του και πέθανε.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να τον συνετίσει και φυσικά παραμένει κοντά του γιατί την έχει πιο ανάγκη από ποτέ, τώρα που η Μαργέτα έχει χαθεί και δεν ξέρουν αν είναι ζωντανή.

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Έρωτας φυγάς θα τα βρίσκεις εδώ.

Όλες οι εξελίξεις στο αποψινό επεισόδιο 7/11 στον Έρωτα Φυγά

Οι έρευνες για την εύρεση της Μαργέτας συνεχίζονται και ο Ιάσονας κατακλύζεται από Ερινύες που τον κάνουν να νιώθει ένοχος. Ο Στέφανος προσπαθεί μανιωδώς να τη βρει ψάχνοντας στην όχθη, ενώ ο Μάρκος αντιλαμβάνεται ότι μαζί με τη Μαργέτα χάνονται και οι λιγοστές ελπίδες που διατηρούσε να είναι και πάλι με την Αλεξάνδρα. Παράλληλα ένας νεκρός μπράβος του Κοντογιάννη έρχεται στο προσκήνιο.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Έρωτας φυγάς Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα Έρωτας φυγάς

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ