Ο Πότης ζητά από τον Στάθη και τον Λυκούργο να είναι κι αυτοί κουμπάροι στον γάμο του στη Γη της Ελιάς κι εκείνοι δέχονται με χαρά. Παράλληλα, ο Αποστόλης ανακοινώνει στην Άννα ότι θα καλύψει όλα τα έξοδα του γάμου και τη συγκινεί.
Η Ιουλία προσπαθεί να επικοινωνήσει με την κόρη της, αλλά δεν παίρνει απάντηση. Ο Στάθης, ωστόσο, την προτρέπει να επιμείνει.
Ο Μάνος αποφασίζει να πάρει δραστικά μέτρα με σκοπό να συνεφέρει την Μαρίνα και απομακρύνει όλα τα μωρουδιακά ρούχα από το σπίτι. Αυτή του η κίνηση όμως έχει τα αντίθετα αποτελέσματα, καθώς η Μαρίνα γίνεται έξαλλη και φεύγει από το σπίτι. Ο Λυκούργος ενημερώνεται για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Φίλιππου και ανησυχεί ακόμα περισσότερο για τον «αόρατο» εχθρό που τους κυκλώνει, ενώ η Χάιδω αρχίζει να σκέφτεται μήπως έχει μερίδιο ευθύνης σε όσα συμβαίνουν.
Η Ξένια δέχεται να γεννήσει το παιδί τού Δημοσθένη, με το αζημίωτο και, με συμβολαιογραφική πράξη, να του το δώσει για να το μεγαλώσει με τη γυναίκα του. Η Μαργαρίτα πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους.
Οι τραυματιοφορείς μεταφέρουν τη Μαργαρίτα στο νοσοκομείο. Η Άννα μένει άναυδη με τη γενναιοδωρία του Ισίδωρου, ο οποίος της κάνει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για γαμήλιο δώρο.
Ο Λυκούργος μαθαίνει ότι ο Στάθης γνώριζε για την απόπειρα δολοφονίας του Φίλιππου και γίνεται έξαλλος. Η Δήμητρα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώργη για να τον βοηθήσει με τη μετακόμιση.
Ο «ηλεκτρισμός» ανάμεσα τους, ξαφνικά, είναι μεγάλος. Χωρίς σκέψη έρχονται κοντά και δεν μπορούν να αντισταθούν στο πάθος που ακολουθεί. Η Αρετή πιάνει επ’ αυτοφώρω τη Χρυσούλα τη στιγμή που πουλάει την πίτα στον φούρναρη και εκρήγνυται. Ο Δημοσθένης δίνει την προκαταβολή στην Ξένια για να προχωρήσει η συμφωνία τους. Αμέσως μετά, πηγαίνει στον Κωνσταντίνο και του ζητά να συντάξει ένα συμβόλαιο που θα δεσμεύει την Ξένια να του δώσει το παιδί μετά τη γέννα. Η Ιουλία προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει περισσότερα για την κόρη της και αποφασίζει να προσλάβει ντετέκτιβ. Η αμηχανία ανάμεσα στον Γιώργη και τη Δήμητρα είναι εμφανής την επόμενη μέρα στο γραφείο.
Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA
Η Γη της Ελιάς | Τρίτη 10/10, 21:00 (trailer)
Ο ΚΟΥΡΑΚΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΤΥΨΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ
Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος νιώθει τύψεις απέναντι στον Ορέστη
ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ
Η Γη της Ελιάς: Τους εγκαταλείπει και φεύγει για Φιλιππίνες
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ
Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον του Λυκούργου στη σειρά
ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΗΣ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ
Η Γη της Ελιάς: Άννα και Πότης παντρεύονται με κουμπάρους αυτούς τους 2 αγαπημένους μας ηθοποιούς…
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΙΔΩΡΟ – ΑΠΟΛΥΕΙ ΤΗΝ ΙΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η Γη της Ελιάς: Ανατροπή με τον Ισίδωρο-Απολύει την Ιουλία από την εταιρεία
Η Γη Της Ελιάς: Η Ασπασία STAR του TikTok
ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Η Γη της Ελιάς: Ποιος κρύβεται στο σπίτι της Αθηνάς;
Η ΑΡΕΤΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ – ΞΥΠΝΑ ΣΕ ΑΠΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
Η Γη της Ελιάς: Ξύπνα σε απατάει με την γιατρό τον είδα με τα μάτια μου- Η Αρετή τελειώνει τη Μαρίνα
Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΚΟ
Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα βάζει φρένο στη σχέση της με τον Κουράκο
Ο ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ
Η Γη Της Ελιάς: Ο Λυκούργος μαθαίνει για την ερωμένη του Δημοσθένη και ειδοποιεί τον Στάθη
Η ΧΑΙΔΩ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ ΒΑΡΙΑ – ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω αρρωσταίνει βαριά – Ώρες αγωνίας
Ο ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ
Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης χαροπαλεύει στην εντατική
ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΓΙΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΥΡΑΚΟΥ
Η Γη της Ελιάς: Στράτος και Βαγιάκος εναντίον του Κουράκου
ΝΕΚΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
Γη της Ελιάς: Νεκρό το μωρό της Μαρίνας που βυθίζεται στην κατάθλιψη
ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Η ΑΡΕΤΗ
Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ένα βήμα πριν την φυλακή
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΣΤΗ – ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Η Γη Της Ελιάς: Τέλος το κρυφτό με τον Ορέστη – Αποκαλύπτεται ότι είναι αστυνομικός!
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΑΡΝΑ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ
Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Ντάρνα στην σειρά
Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας
και οι: Στέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.