Το πρόβλημα είναι υπαρκτό ο λόγος;
Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στην Κύπρο και οι περισσότεροι βασικοί συντελεστές της σειράς ζουν στην Ελλάδα και πηγαινοέρχονται στο νησί.

Και έχουμε lockdown
Ο Ανδρέας Γεωργίου με ανάρτησή του ξεκαθάρισε πως οι 8 λέξεις, συνεχίζουν κανονικά με νέα επεισόδια στον αέρα του ΣΚΑΙ, μιας και παρά το lockdown η παραγωγή βρίσκεται αρκετά μπροστά στα επεισόδια τα οποία έχουν γυριστεί.

«Παιδιά επειδή παίρνω κάποια μηνύματα που με ρωτάτε και επειδή κάποιοι “ανόητοι” που δεν κάνουν ρεπορτάζ, γράφουν σενάρια, λένε ότι παγώνει η σειρά μας.
Σας ενημερώνω ότι η σειράς μας συνεχίζει κανονικά τα γυρίσματα. Ακόμα και αν χρειαστεί να σταματήσουμε, είμαστε αρκετά μπροστά, έτσι στο lockdown θα είμαστε κανονικά παρέα! Ευχαριστώ για την αγάπη σας», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3688222197902841&id=425649637493463





